Tehnički kutak > Tuning skutera
Napokon multivar
MAST3r_77:
--- Citat: dino_sk - 23 Travanj, 2008, 22:00:30 ---
--- Citat: Drnda-1 - 23 Travanj, 2008, 21:54:06 ---pa moj serijala ide jace do 50 km/h, ali zato tvoj leti prema mome dalje, moj se dobro penje do 60 a onda su muke hoce li uopce ici dalje od 60, a kada ide zna i do 80 pokazat(svake prijestupne god.) , u tebe je sami start los, tek ga razvrti nakon 30 kmh
--- Kraj citata ---
ma ***** ti skutera vise dođe mi da ga negdje u savu bacim
--- Kraj citata ---
daj ga meni!! :toothy9: :toothy12:
lik_9:
--- Citat: dino_sk - 23 Travanj, 2008, 22:00:30 ---
--- Citat: Drnda-1 - 23 Travanj, 2008, 21:54:06 ---pa moj serijala ide jace do 50 km/h, ali zato tvoj leti prema mome dalje, moj se dobro penje do 60 a onda su muke hoce li uopce ici dalje od 60, a kada ide zna i do 80 pokazat(svake prijestupne god.) , u tebe je sami start los, tek ga razvrti nakon 30 kmh
--- Kraj citata ---
ma ***** ti skutera vise dođe mi da ga negdje u savu bacim
--- Kraj citata ---
nemoj ovo krivo shvatiti ali boško ide bolje od toga ARAGONA!! :'( :'(
kupio sam novi,vozil 3 mjeseca i prodal jer sam skužil da jedino ljepo izgleda,a da su mu preformanse katastrofa!! :sad3:
DvdAerox:
--- Citat: dino_sk - 23 Travanj, 2008, 20:59:54 ---prije
setup:Leovince ZX
3,5g rolice
dellorto 16(serijski)
serijski centralni
zuti federi kvacila od spuha
dizna 52
sada
setup:Leovince ZX
Malossi Multivar
4,7g rolice
serijski centralni
zuti federi kvacila od spuha
dellorto 17,5
dizna 52
slika je malo losija jer je snimano s mobom
snimano je na istom mjestu
--- Kraj citata ---
ma isti prob sam ja imo............
pusti centralne federe jer ti nemaju veze s tim startom.....probavo sam ja to pa nis
stavi samo tvrdje sustice na kvacilo i amen..... ove od leovincea su smece, ISPROBANO!
SlowRider:
--- Citat: DvdAerox - 23 Travanj, 2008, 23:14:57 ---
pusti centralne federe jer ti nemaju veze s tim startom.....probavo sam ja to pa nis
stavi samo tvrdje sustice na kvacilo i amen..... ove od leovincea su smece, ISPROBANO!
--- Kraj citata ---
Znaci nek stavi samo tvrdje federe kvacila i dobiti ce na ubrzanju? ::)
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 24 Travanj, 2008, 11:39:30 ---
--- Citat: DvdAerox - 23 Travanj, 2008, 23:14:57 ---
--- Kraj citata ---
Znaci nek stavi samo tvrdje federe kvacila i dobiti ce na ubrzanju? ::)
--- Kraj citata ---
Skuter ce mu krenuti sa mjesta pri visim okretajima na kojima mashina daje vise snage i zato ce start biti bolji. Kad se kuplung pocne vrtit sa zvonom istom brzinom (kad prestane proklizavat) njegov posao ce zavrsit i nece niti najmanje utjecat na performanse.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju