Tehnički kutak > Tuning skutera
Napokon multivar
ivanm:
imaju federi na kvačilu utjecaja i na međugasu, a pogotovo ak ideš u brijeg, onda pomalo popuštaju..
znam ja kad sam imao premekane..
uz gračansku su mi padali okretaji, onak kad bi skoro stao, pa krenuo, oni bi kuplung ostao spojen i "upao bi u rupu"..
federi kad staješ kad otpuste 5 metara prije semafora onda su ok..
DvdAerox:
--- Citat: SlowRider - 24 Travanj, 2008, 11:39:30 ---
--- Citat: DvdAerox - 23 Travanj, 2008, 23:14:57 ---
ma isti prob sam ja imo............
pusti centralne federe jer ti nemaju veze s tim startom.....probavo sam ja to pa nis
stavi samo tvrdje sustice na kvacilo i amen..... ove od leovincea su smece, ISPROBANO!
--- Kraj citata ---
Znaci nek stavi samo tvrdje federe kvacila i dobiti ce na ubrzanju? ::)
ne, di sam ja reko da ce bolje ubrzanje imat, nadji mi.....
ponavljam, imo sam isti prob. poceo mi je skut hvatat oko 20 na sat sa leovincevim sustama, stavio malo tvrdje malossi i nema problema..... sve isto ko prije samo puno bolji start....
--- Kraj citata ---
dino_sk:
da ok stavit cu tvrđe federe al mi se to pocelo događati tek kad sam multivar stavio i rolice 4,7g
cvele60:
--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2008, 19:55:25 ---da ok stavit cu tvrđe federe al mi se to pocelo događati tek kad sam multivar stavio i rolice 4,7g
--- Kraj citata ---
Ako ti je stigla malossi bela centralna -prvo je montiraj pa tvrdje opruge-pa prava tezina rolnica :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: cvele60 - 24 Travanj, 2008, 22:34:12 ---
--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2008, 19:55:25 ---da ok stavit cu tvrđe federe al mi se to pocelo događati tek kad sam multivar stavio i rolice 4,7g
--- Kraj citata ---
Ako ti je stigla malossi bela centralna -prvo je montiraj pa tvrdje opruge-pa prava tezina rolnica :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije jos stigla valjda ce sutra :dontknow: onda cu neke opruge tvrđe stavit a za rolice budem vidio kak se bude ponasao sa ovo dvoje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju