Tehnički kutak > Tuning skutera

Napokon multivar

(1/9) > >>

dino_sk:
eo danas dobre vijesti kupio sam multivar ,zahvaljujem se cvale60 jer da njega nije bilo nebi ga ni uzeo jer u benconyu nisu imali orginal za cpi nego mi je cvale rekao da pase i sa derbia i stvarno pase sve osim da je bolcna malo kraća al to sam rjesio sa podloskom ,stavio sam i 4,7g(nisu imali 4,4g koje sam mislio stavit) rolice umjesto 3,5 koje su bile na njemu ubrzanje je bolje i uz novi remen bi trebalo bit jos bolje al nema se vise para za remen dok ne prodam karb ,
krajnja mi je porasla sa 65 sada koliko je isao (prije mi je isao oko 80) na 78-80

al se vrti jako jako puno i okretaji uopće nepadaju to cu rjesiti sa serijskim centralnim jer je ovaj zuti pretvrd za serijalu al za kit ce nadam se bit ok
i naravno nezaobilazni dio tuninga 3 malossi naljepnice  :laughing7: :laughing7:

vpucko:
uuuuuuuuuuu ne valja!

ove naljke uopce nisi ugradio kako spada! nisi uzeo u obzir koliko koja daje! i vidi se da su nestrucno stavljene! jer nisi proracuna tocno na koji dio pod kojim kutem ih zaljepit! ici ce bolje s njima! ali ne kako bi tek isao da si 10 minuta uzeo kalkulator, papir i olovku ;) ;) hi hi hi hi

dino_sk:

--- Citat: vpucko - 22 Travanj, 2008, 21:17:32 ---uuuuuuuuuuu ne valja!

ove naljke uopce nisi ugradio kako spada! nisi uzeo u obzir koliko koja daje! i vidi se da su nestrucno stavljene! jer nisi proracuna tocno na koji dio pod kojim kutem ih zaljepit! ici ce bolje s njima! ali ne kako bi tek isao da si 10 minuta uzeo kalkulator, papir i olovku ;) ;) hi hi hi hi

--- Kraj citata ---
:sign7: :sign014: :sign014:       :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ivanm:
dosta spama, dobro je uspio si pripasat, bravo..

SlowRider:
Ostavi si te rolice 4.7, ja sam probao poslje onih 4.4 i bolji su izbor.
Neznam kako idu federi za CPI, ali za minarelli je bolji bijeli malossi od serijskoga u ovom slucaju :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju