Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog skutera-molim savjete.
steeef:
na 50cc sam mislil,o čem je i rasprava..za veću kubikažu,zna se :laughing7:
vision2:
Ak ste vi za hondu, i ja sam, znate bolje neg ja xD...
@grale: pa reko sam i ja da mi zgleda pohabano taj. Btw stavio sam te starije kad na drugim topicima piše da treba gledat te starije. A i jeftinije su nego neve a imaju i malo kilometara. zkj veliš-kaj ne valja kod njih?. Btw dvoumim se između drugog i četvrtog, te bi prve išo pogledat.
Grale:
kaj nebi valjalo,ja vozim isto stariju sr-ku... ;D
ali mi se novija ipak bolje sviđa,i ide ko zmaj...mada je za starije malo veći problem za dijelove,dok za noviju koja ima piaggio mašinu su rezervni dijelovi uvijek na lageru u dućanima...
vision2:
aj idem gledat ove novije, ak ih ima za 6tk. I pogledat ću i stavit par aeroxa, čisto ak aprilie nebudu dobre. Btw kaj je s oglasom broj tri,da nije tu malo previše šerafano?
marin-w:
--- Citat: vision2 - 10 Travanj, 2012, 23:38:50 ---Ak ste vi za hondu, i ja sam, znate bolje neg ja xD...
@grale: pa reko sam i ja da mi zgleda pohabano taj. Btw stavio sam te starije kad na drugim topicima piše da treba gledat te starije. A i jeftinije su nego neve a imaju i malo kilometara. zkj veliš-kaj ne valja kod njih?. Btw dvoumim se između drugog i četvrtog, te bi prve išo pogledat.
--- Kraj citata ---
Kao nov ...
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-fly-50-4t-oglas-4349716
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju