Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog skutera-molim savjete.
vision2:
Ok, to ste već dva koji me odgovaraju od puta na more, uz cijelu moju ekipu xD. Al nek se zna da ću sam s 50 kubika otić, makar se raspo po pola, bio sam već s runnerom, i hoću si to ponovit :P. Zato bi neš sa vodenim hlađenjem,da ne rikne na otvorenoj cesti. I jel mi preporučate 2t ili 4t?.
Btw te dostave nisu tak kritične, obično su kasno navečer kad nema gužve, bitno je da je to puno km godišnje, oko 8000 računaj (autom sam prošle godine 15000 nabro).
Ak nije gnjavaža može osvrt na neki s oglasa? ;)
steeef:
nebi se složil da bi samo minarelli dural bez problema 24 tkm..
u garaži mi je frendov runner na redovnom servisu pošto samo što nije okrenul 30tkm bez ijednog kvara..dobro serem,crkel mu je štop prekidač na kočnici.nikad nije stal (osim dok je ostal bez goriva) i nikad nije niš krepalo na skuteru.investiranje je bilo gorivo i ulje i servisi svakih 10 tkm.i minimalno 20 tkm je napravljeno s dvije osobe na njemu.
marin-w:
--- Citat: steeef - 10 Travanj, 2012, 23:10:51 ---nebi se složil da bi samo minarelli dural bez problema 24 tkm..
u garaži mi je frendov runner na redovnom servisu pošto samo što nije okrenul 30tkm bez ijednog kvara..dobro serem,crkel mu je štop prekidač na kočnici.nikad nije stal (osim dok je ostal bez goriva) i nikad nije niš krepalo na skuteru.investiranje je bilo gorivo i ulje i servisi svakih 10 tkm.i minimalno 20 tkm je napravljeno s dvije osobe na njemu.
--- Kraj citata ---
Vecinom svi skuteri a da nisu kineski idu bez problema idu preko 20tkm.To su serijale i njihovi vlasnici su zadovoljni time.
To su ljudi kojima ne smeta sto je sic poparan,plastike bljede itd..... on sjedne na njega i vozi....
A,mi mjenjaj kvacilo,feder......prckaj tu,tamo i onda dobijes razdrkani skuter ;D
breza:
Možda ovo ? Ove male Honde svi hvale. Kvalitetna, alu rama, skupi dijelovi, ali kvalitetni....
Nakako sa slika mi se čini uredna.
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/honda-x8rx-50-cm3-oglas-3887861
Grale:
@steef ti pričaš o 50-taku ili većoj kubikaži?
@breza-ne vidim razlog zašto bi samo minareli mogo proć neku veću kilometražu?bome su i pežoji prelazili enormne količine,a kamoli ostali skuteri,uz redovno održavanje svaki će proć puno...također,bez problema 50 ccm prođe put od 100 km,kako sa jednim,tako i s dva putnika(isprobano),uz stajanje,al to je više zbog dupeta :icon_biggrin:
@vision-stavil si sve oglase od starijih srki,osim ove http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-49-cm3-oglas-2970391
to je piaggio mašina,iako sam ja u jednoj temi mislil da je morini,ali sam se osobno uvjeril da je piaggio...i da te odmah odgovorim od tog skutera,da bezveze ne trošiš vrijeme i novac zvat oglašivača,jer je skuter u komi totalnoj...išel sam ga gledat prije 2-3 tjedna negdje...
ovi ostali oglasi više-manje izgledaju ok,nisam ih detaljnije proučaval,samo sam bacil oko...treba otić i isprobat svaki skuter posebno,tak najbolje znaš...
i što se tiče 50 ccm po zg,bil on piaggio,morini ili minareli,sasvim se dobro drži i kaj se tiče slavonske i ostalih većih avenija...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju