NEMOZE!
po satu ce ti pokazivat 80, 85 al to je 70 REALNO!
slusaj ti mene panju jedan, mozda tvoja aprilia laze za 50 ba sat, ali ja sam vec oduzeo, realno smo ja i frend isli sa gilerom runner serijskom na ravnom da ne moze ravnije bit 81-82, sto bi bilo nekih 75 realno, jer digitalne ne lazu tako puno ili sta ja znam, tako da kad je sam bez beda ce ic i vise do nekih 85, a ako ne vjerujes, evo ti magistrala, ja i frend smo isli na runneru 50 serijali nas 2, necu rec koliko pa procjeni...
ja sam sa svojim iso 93-95 po ravnom sa otvorenim spuom preradenim, serijskim i iza mene sa gilerom runner isto tako da sam isto realnih 88-90, po digitalijama, po magistrali sam se zaletio jako jako blaga nizbrdica 106-107, sa autom su isli iza mene 100-101, stvar je da ce povuc, ali do te brzine ce trebat dosta...nije to aprilia ili neznam nesto, ja i frend po nizbrdici 120 zakucala se kazaljka, a kraj nas frend 96...ma daj molim te...
1. a se s visoka obracamo jaoooo!
2. jesi u glavi
3. sta je s spuhom? to ti onaj decko sa black.scooters reko jel? sto mekinje voli jest??
4. yea to je NRG pimping style by zoki, turboeditionfalingonmyassnogarafulldownforcegoingsofast skut!
5. kako kazaljka ak nisi i sam rekao da imas digitalno ne kuzim sad vise
al ajd, das mi krug e i ajd napravi fejsbuk ak ga vec nemas ja ono volim imat megakul ljude pa da i tebe dodam haaa? sta kazes??
1. sigurno bi pola foruma radije imalo moj nego tvoj scoot, al to nije bitno
2. 120 po kazaljkama smo isli ja i frend na apriliji SR 50, a kraj nas na gileri runner po digitalnima 96, toliko o tome koliko aprilijine kazaljke lazu, pa ako lazu od aprilije, ne moraju od gilere...cuj...nije da serem po apriliji, i onako sam ja htio stari SR ili runner da sam polovnjare uzimo, al kazaljke na SR-ima lazu previse...
3. imam digitalne na scootu
4. ovo bi ti djete odgonetnulo turbo edition falin gon my ass nogara full down force going so fast, btw ti koliko si radio oko one svoje pile...trebala je 200 ic a ne neznam koliko, ja sad prelazim na masinu, a ti portiro, ove opruugice, one, roline, spuh, i kladim se da bi te napro sa svojom prdalom, snimi koliko ti ide po ravnici, ja cu snimit koliko moj ide, naravno oduzet cemo sta laze...
5. ti koliko god prico o mom scootu, prije ce neko na ulici pogedat moj u prolazu nego tvoj...
6. imam facebook, i pre kul ljude, ne trebas mi ti...
pozz