Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Par pitanja prije ugradnje primara  (Posjeta: 4086 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Par pitanja prije ugradnje primara
« Odgovori #20 : 05 Svibanj, 2008, 23:12:03 »
E sad razmisljam dal da stavim 19 frgu, sto bi konkretno dobio jer me ovaj 17.5 sluzi vise nego dobro. Jel se uopce isplati ulozit lovu s obzirom da je nepreradjeni gus i ne trazim previse.

Samo ako ga dobijes po cijeni koju ne mozes odbiti. Inace nema potrebe.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #21 : 06 Svibanj, 2008, 10:38:32 »
E sad razmisljam dal da stavim 19 frgu, sto bi konkretno dobio jer me ovaj 17.5 sluzi vise nego dobro. Jel se uopce isplati ulozit lovu s obzirom da je nepreradjeni gus i ne trazim previse.

Samo ako ga dobijes po cijeni koju ne mozes odbiti. Inace nema potrebe.

Tako bi bilo najbolje postupiti.

Ovo je trenutno stanje sto se tice krajnje:

Narandzasta kazaljka je prije produzenja i na 10200rpm, a zelena sa produzenjem i na 9800rpm. (sad kao da je sve sjelo na svoje mjesto jer sam i novi variomat stavio...)

S vremenom cu srediti i te okretaje, nesto jaci spuh bi ga potjerao i dalje, ali nije mi toliko bitno forsiranje nego da fino ide.
Blizi se 9000km a problemi i ulaganja nastali u tom razdoblju su minimalni, vise zahtijeva serijala na redovitom servisu. Ono sto mi se najvise svidja jest pouzdanost jer me nikada nije zezao niti za najmanju sitnicu, serijski skuter mi pravi vise problema...
« Zadnja izmjena: 06 Svibanj, 2008, 10:45:53 SlowRider »

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 06 Svibanj, 2008, 12:30:56 »
19 mm frga je poželjna za base zračnjake, na vodenjaku i sa 17.5 može radit kak treba, rasklimanu 19-icu možeš nabaviti za sitne pare, al ne kupuj to..
novo i bok, ili peglaj dalje ovo..

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #23 : 06 Svibanj, 2008, 13:01:17 »
19 mm frga je poželjna za base zračnjake, na vodenjaku i sa 17.5 može radit kak treba, rasklimanu 19-icu možeš nabaviti za sitne pare, al ne kupuj to..
novo i bok, ili peglaj dalje ovo..

ovaj 17.5 sto imam je kupljen nov, uzeo sam u obzir i rasklimanost jer znam kako je to...

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 06 Svibanj, 2008, 21:07:41 »
Evo bas danas mi krepao aerox u lijevoj traci na cesti sa 3 trake, pri brzini od 85km/h :laughing11: :violent1: hebao sam mu sve zivo, a i j.. kisi koja me prati iz dana u dan.

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #25 : 06 Svibanj, 2008, 21:22:14 »
Evo bas danas mi krepao aerox u lijevoj traci na cesti sa 3 trake, pri brzini od 85km/h :laughing11: :violent1: hebao sam mu sve zivo, a i j.. kisi koja me prati iz dana u dan.

ma sutra je srijeda bit će bolje.... ;D ;D

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #26 : 06 Svibanj, 2008, 21:25:28 »
šta je bilo? veći kvar ili sitnica?

Offline Goran

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #27 : 06 Svibanj, 2008, 21:35:54 »
Kupi Runnera i neće ti se to dešavati!!!
poslije kiše uvijek dolazi sunce, bitće bolje od srijede pa duže...
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 07 Svibanj, 2008, 10:06:08 »
Prvi put ostao bez benzina. Nije mi se dalo otici do benziske, i semafor prije benziske krene padati kisa. Ja sam se odlucio obici benzisku i produziti doma, ali nakon 1km sam se pokajao i poceo je pljusak. :toothy11: