gledam sad kakve gluposti sam pisao d ami treba manja dizna u prvom postu, a bila 78, da skuzim da zapravo trebam vecu
ugl sa vecom diznom sam mucio muku na vrhu gasa, trokirao sa 86 a sa 80 falilo na punom, a izmedju nisam imao diznu. pa.. sam presao na dell 19.
posto sam imao dellorto 19 phbg bs polini pakiranje, kupljen od 2tdottore sa foruma, koji nije imao pipak za vakum i ulje te saraf smjese i lera na ljevoj strani (po meni vise odgovara minareliu) sam u frenda nasao dell 19 BD, vijci na ljevoj strani, no nije imao plovak casicu dizne itd pa sam to sve prebacio.
pitanje: ovaj lim je dobro okrenut ovako? kad ga okrenem drugacije dodiruje plovak, cemu tocno sluzi on?
evo slika skutera, skompletiran, jos samo kad nastelam karb do kraja vratit plastiku povise karba i to je, poceo sam nabavljat plave eloksirane detalje, imam vec cep ulja getribe plavi, kapice ventila.. slike detalja kad prikupim sve
i ovim sam ga danas pocastio, dobro poznato ulje, na hrv deklaracij pise ''za športske, doradjene (friziranih) ''
naprijed je ovaj tjedan sjela nova sava mc16, nazad je ml50 ali nju budem promjenio savom mc29, koju imam u garazi, sa dosta mesa pa da ne probadne, bolje ce ic bokom
ml50 budem skladistio dobro pa na apriliu kad dodje dan.