Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pa po remenu bi se vidila ispucana vlakna a i sirina remena se usporedjuje s novim neznam koja je sirina tvoga.
Rolice sam mjenjao nedugo i oko remena nije bilo nikakvih tragova potrosene gume a ni remen nije nigdje ispucan.
Citat: Boyler - 21 Travanj, 2008, 20:49:06 Rolice sam mjenjao nedugo i oko remena nije bilo nikakvih tragova potrosene gume a ni remen nije nigdje ispucan. Remen ima blizu 10000 km a unutrasnjost (nakon skidanja dekla) je iznenadjujuce dobra, bez nekakvih tragova pregrijavanja, ostataka gume i sl.
prefrkni remen i gledaj da nije gdje ispucao lagano, pa po rubovima, da konci vire, more se sve vidjet na njemuak vire konci i ak je ispucao i ako motor nekreće kako spada dao je svojea ove fore s širinom mi nisu jasne, pa nemre se on tolko potrošitmoj seriski koji ima 15000km je u desetinku mm isto širok ko i dok je nov, samo šta je spucao na par mjesta tak da ništ od njega
ja bi svakom preporučio zamjenu seriskog remena nakon 10000km neznam kako kod veći ti skutera ili drugi 50ccm al u minarelija nakon 10000 seriski bude potrošen toliko da uspori za 10km/h
Citat: Jandro - 21 Travanj, 2008, 22:04:01prefrkni remen i gledaj da nije gdje ispucao lagano, pa po rubovima, da konci vire, more se sve vidjet na njemuak vire konci i ak je ispucao i ako motor nekreće kako spada dao je svojea ove fore s širinom mi nisu jasne, pa nemre se on tolko potrošitmoj seriski koji ima 15000km je u desetinku mm isto širok ko i dok je nov, samo šta je spucao na par mjesta tak da ništ od njegavjeruj mi da se remen trosi dok proklizuje u polutkama a pri svakom kretanju proklize, tj variomat se okrece brze nego remen... 100%
hm...a dali je moguce da su pakne nejednoliko potrosene.