Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja mislim da je problem u elektricnom coku.Kad kazes da nepali hladan.Probaj ga izvadit i pocistiti.
zahvaljujem imam jos jedno pitanje za vas koji imate speedfight....temperatura mi je skoro pa u crvenom,malo prije....jel to normalno?? :O
Jel bi imalo smisla spojit na vakum crijevo još jedno pomoću onog T klinca i onda se na usta povuće i kad upali začepit crijevo?
Ne nije normalno mozda ti fali antifriza??A mozda se sporo vozis gradska voznja pa se ne hladi dobro,ali nebi smio jer vani nije jos vruce jako.Za gore problem sam ti rekao osusi se kad stoji duze vrijeme i treba mu da navuce gorivo.Tako je meni na svakom bilo!!!
budem smislio nesto s tim paljenjem,cim uhvatim vremena za kemijanje.....a sto se tice temperature vozim se par dana i gledam samo sto ne uleti u crveno i pitam u servisu telefonom kazu da je to normalno....reko kak moze bit normalno...... rastavim i vidim da imam pola one posudice antifriza, a nigdje ne vidim min i max,al mislim da bi trebalo bit malo ispod cepa....tako je barem meni bilo na runneru :S
pozdrav....ovako imam mali problem sa navedenim skuterom...ima samo 3000 km...i vecinu vremena stoji u garazi i nakon stajanja jako tesko upali...makar stajao 3 dana opet teze pali pa me zanima u cemu bi mogao bit problem...jer sam do sad imao samo 4t skutere i motore....zahvaljujem na pomoci i odgovorima
nisam...ali planiram sve mijenjat sad koji dan,pa cemo vidjet sta ce reca tempeatura poprilicno brzo skoci jako se brzo zagijava,na ocigled se temp dize