evo da podijelim svoje danasnje iskustvo,koje me skoro kostalo glave zahvaljujuci vulkanizeru
odnio sam gume da ih montira na felge,rekao mu stavi u tom smjeru kako sam ti okrenuo,balansiraj i promjeni ventile...on kaze razumijeli smo se dodi ih kasnije pokupiti,ja reko ok...
i stari kako se vraco s posla usput pokupi gume,donesi ih kući i odma kaze...vulaknizer je rekao da se te gume ne balansiraju i da ih on nikada ne balansira za skutere...tu mi je vec mrak pao na oči,ali reko dobro,valjda on zna...
i tako,nakon sat vremena slozio ja sve gore...gume su izgledale izvana ok,nisam nista primjetio...otisao se provozati kad odjednom ko da po JAJIMA vozim,volan trese,ma uzas...reko j**** im mater,lijepo sam reko da gume treba balansirati ako ih sada budem ponovno morao skidati nabit cu ih na k**ra* skupa s tim gumama...i tako napravio ja 8 km,ne sluteći sta su debili napravili...silazim s motora,priblizim se prednjoj gumi,i infarkt me skoro zdrma,guma uopce nije sjela kako treba na jednom mjestu!!
dam starom krug,i kada se vracao prema meni,zahvalio sam Bogu sto sam ziv uopce kada sam vidio kako guma falša i ide u 8-icu!
nakon toga sam napumpo gumu na 3 bara i samo je nesta puklo i guma je sjela na svoje mjesto,i sve je napokon u redu...
eto prvi put mi se ovako nesta dogodilo,a njima sigurno nece gume vise nosititi jer ocito nisu u stanju normalno namontirati gumu na felgu jer sve preko kurca rade...
pazite kome dajte da vam montira gume,jer vas ovakva "sitnica" moze stajati glave,kao mene skoro!