Tehnički kutak > Tuning skutera

SR50R spuh i vario setup

<< < (2/15) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: EmirF121 - 06 Travanj, 2012, 17:36:52 ---Ivane zašto odlijepiti bijeli dio? I serijska spužva ima taj bijeli dio. Nemoj misliti da je ovo neka moja primjedba, samo pitam.

Josipe meni je 64 dizna bila premala (na full gasu svjećica je bila bijela)  i isto se to sa gasom dešavalo.

--- Kraj citata ---
na mojoj srki sa dosta manje okretaja je bila potrebna dizna 77.. zacvikat ce ti povecaj diznu pod hitno  :icon_thumright:

ivanm:
pregusta je.. ja sam slagao sr-a i sa giannelli reverseom maknuo sam taj bijeli dio i diznu 64 i skuter je letio..
to je double filter...
http://www.malossistore.eu/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/APSR0350&C=1414509

Josip:

--- Citat: Ruff Ryder - 06 Travanj, 2012, 17:39:33 ---na mojoj srki sa dosta manje okretaja je bila potrebna dizna 77.. zacvikat ce ti povecaj diznu pod hitno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

malo sam kratak sa diznama M6, imam i onaj carb 17,5, ali nema na casici ona sranja za ispust goriva i to, mislim cak da je bio u malossi pakiranju  :icon_scratch:
na njemu je ta igla A7 koja je identicna W16-ici dok je ona druga bila A20 cini mi se, mada igla nema veze s glavnom diznom
da maknem i one sugave polini slidere?

ovaj slider

Ruff Ryder:

--- Citat: Josip - 06 Travanj, 2012, 17:49:49 ---malo sam kratak sa diznama M6, imam i onaj carb 17,5, ali nema na casici ona sranja za ispust goriva i to, mislim cak da je bio u malossi pakiranju  :icon_scratch:
na njemu je ta igla A7 koja je identicna W16-ici dok je ona druga bila A20 cini mi se, mada igla nema veze s glavnom diznom
da maknem i one sugave polini slidere?

ovaj slider

--- Kraj citata ---
ostavi i meci vecu diznu

ivanm:
ma kakvi veću ne treba to. Taj airbox ima na dovodu restrikciju, osim ak nije puklo to crijevo. Kakva dizna 77 pa to bi tek trosilo. Da se to postelat, samo kaj je ta igla dost šiljasta pa je prebogata smjesa na malom gasu. Ostavi 64, odvoji spužvu i ostavi samo crveni dio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju