Tehnički kutak > Napravi sam
Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova
ivanm:
ako kok ide bez problema, onda je cijela serija corteca fušerski napravljena, sa premalom tolerancijom..
tak sam ja jednom jedva uprešal novu pumpu kojoj su lageri sigurno bili napravljeni veći nego kaj treba..
Tomi_ZG:
Vidiš uopće nisam razmišljal o tom.
KOK je ušo,doduše ni on baš prelagano,al mislim da će i on curit jer kak sam navel u prethodnom postu služil je ko alat zaljepljen za gedoru pa je lupano s njim(a drugi više nemam),to mi je bilo idealno jer bi u protivnom moral tokarit cijevi a ovak se semering na semering savršeno poklapa.
Sad jedva čekam da mi dođe ac garnitura,a kad budu blokovi po pola onda ću dat zavarit tu rupu od pumpe i stavit el. pumpu jer mi je ovog dosta,već dugo nisam tak klel ko jučer i danas :laughing7:
Drnda:
prodam ti ja svoju masinu sa 900km starom pumpom vode ;D
giannelli:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2013, 15:31:46 ---Vidiš uopće nisam razmišljal o tom.
KOK je ušo,doduše ni on baš prelagano,al mislim da će i on curit jer kak sam navel u prethodnom postu služil je ko alat zaljepljen za gedoru pa je lupano s njim(a drugi više nemam),to mi je bilo idealno jer bi u protivnom moral tokarit cijevi a ovak se semering na semering savršeno poklapa.
Sad jedva čekam da mi dođe ac garnitura,a kad budu blokovi po pola onda ću dat zavarit tu rupu od pumpe i stavit el. pumpu jer mi je ovog dosta,već dugo nisam tak klel ko jučer i danas :laughing7:
--- Kraj citata ---
sto ces stavi el.pumpu ako dolazi ac garnitura :icon_scratch:
inace slazem se, vrag je nabit semering u tu rupu :sad3:
Drnda:
jbt, ja prvi put to radio, ni vidio nikad nisam nekoga, pa bez problema sve, iako je zacvikala jer je stala u hrdji godinu dana....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju