Tehnički kutak > Napravi sam

Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova

<< < (25/28) > >>

Grale:
E drnda, u 1. mjesecu si mjenal semering, samo 900 km ima, a ti svaki dan radiš po 50 bar :toothy9:

Tomi trebal si odma stavit kok semering i bok, svejedno se bus par dana vozil s vodenom još :dontknow:

Drnda:

--- Citat: Grale - 07 Rujan, 2013, 22:33:13 ---E drnda, u 1. mjesecu si mjenal semering, samo 900 km ima, a ti svaki dan radiš po 50 bar :toothy9:

Tomi trebal si odma stavit kok semering i bok, svejedno se bus par dana vozil s vodenom još :dontknow:

--- Kraj citata ---
registiran je mislim 13 ili 14.08 i tek je tada napravio prvi kilometar od izmjene svega , ali da, od tada je napravio 900km

ivanm:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2013, 15:31:46 ---Sad jedva čekam da mi dođe ac garnitura,a kad budu blokovi po pola onda ću dat zavarit tu rupu od pumpe i stavit el. pumpu jer mi je ovog dosta,već dugo nisam tak klel ko jučer i danas  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ako misliš stavljat ac cilindar, samo ostavi sve kako je.. izvadi pumpu a impeler ostavi u bloku..

Tomi_ZG:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2013, 20:37:29 ---prodam ti ja svoju masinu sa 900km starom pumpom vode ;D

--- Kraj citata ---
Kog će mi đavla još jedna piaggio mašina,i s ovom sam na korak vrapču  ;D

--- Citat: giannelli - 07 Rujan, 2013, 21:10:43 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2013, 15:31:46 ---Vidiš uopće nisam razmišljal o tom.
KOK je ušo,doduše ni on baš prelagano,al mislim da će i on curit jer kak sam navel u prethodnom postu služil je ko alat zaljepljen za gedoru pa je lupano s njim(a drugi više nemam),to mi je bilo idealno jer bi u protivnom moral tokarit cijevi a ovak se semering na semering savršeno poklapa.
Sad jedva čekam da mi dođe ac garnitura,a kad budu blokovi po pola onda ću dat zavarit tu rupu od pumpe i stavit el. pumpu jer mi je ovog dosta,već dugo nisam tak klel ko jučer i danas  :laughing7:

--- Kraj citata ---
sto ces stavi el.pumpu ako dolazi ac garnitura  :icon_scratch:

inace slazem se, vrag je nabit semering u tu rupu  :sad3:

--- Kraj citata ---
Kad napravim još jedno 10000km i kad bude vrijeme da se otvaraju blokovi zbog lagera

Uglavnom KOK je unutra,i on je teško išel,i njega sam štemal i falilo je još 1mm da uđe do kraja(po onom kaj je Ljubo napisal - 25mm od početka semeringa do kraja rupe od lagera) tak da ga nisam htio još tuć jer bi i njega sj#bo,sahranil sam već 3 semeringa u tj. dana  :toothy11:
Danas sam napravil 40km i nisam vidil da kaplje,barem za sad,deklo nisam skidal da vidim jer slinavo oko zupčanika.

Evo i alata kaj mi je Zvonkec napravil da se lagano i bez varenja izvuče zapečena osovina vodene,ovim malim šarafom na cijevi se stegne osovina kroz rupu,a velikim šarafom se špana i izvlači van
http://img834.imageshack.us/img834/3734/pevw.jpg

steeef:
zadnji put kad sam stvljal taj coreteco semering vodene trebalo mi je 20 sekundi da ga stisnem unutra..namastil ga i prvo sa 13 gedorom nabil do pola a dalje sa 12 do kraja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju