Tehnički kutak > Napravi sam

Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova

<< < (23/28) > >>

Tomi_ZG:
Kak da uprešam mrtvi corteco semering,prošli kaj mi je propišal je bil KOK koji ima rebra s vanjske strane i išel je lagano,ovaj nema nego je cijeli glatki i nejde i nejde,jednog sam već sj#bo jer sam od živaca počel nabijat ko manijak,ostal mi je još jedan i taj nejde,ak i uđe ode pod koso,namašćen je uredno?

Drnda:
moj savjet ti je da lijepo uzmes komadic glaspapira grubljeg i ocistis rupu u koju sve to ide, i onda malo masti i samo rukom postavis na mjesto, stisnes samo da naidje ravno u pocetak rupe i onda sa nekim alatom koji si smislio za upresavanje, gurnes semering dokle ide

Tomi_ZG:
Stari moj puko sam na bulju,alat sam si napravil al ovo đubre neće i neće,i grijal sam i podmazival al kifla.
KOK ide lagano al ovo  :angry7:
Sad sam sve pospremil za sutra jer mi je tlak skočil previše.
Budem probal i tvoju metodu.

ivanm:
pošmirglaj rupu naravno.. mora ić, laganim udarcima mic po mic..

Tomi_ZG:
Evo zdrobljen i drugi corteco,jednostavno nejde  :dontknow:
Kad ga lagano udaraš neće da uđe,onda sam ga počel mlatit ko majmun i opet neće da uđe al se iskrivil i sad je i on u smeću ko onaj od jučer.
Sad idem stavit KOK jer mi je jedino on ostal al i po njemu je nabijano jer je služil ko "alat" zaljepljen za gedoru,zgleda čitav,bum vidio jel će držat.
Pošmirglal jesam,namastil jesam al neće,uglavnom j**** se s tim semeringom satima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju