Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi base savjet moze?

<< < (7/10) > >>

dino73n:
Evo video

http://www.youtube.com/watch?v=An6dbchR9uk&feature=youtu.be

GPS 93km/h

Jet Force C-tech:
gdje si ga tjero ovo ?

kos3:
Ja sam dozivio sljedece, znači runner full serijala i max po satu 90, i onda sam mijenjao puž jer mi se taj pokvario, stavio novi originalni puz i onda je max brzina bila 79kmh po satu, znaci sve identično osim puza, meni replika kad normalno sjedim ide nekih 105kmh po satu, a kad zalegnem pređe i 120kmh normalno kad je otpor vjetra manji, tak da to sa satovima je goli k..., uzmite gpsove i mjeriteeee

3alfa3:
Evo da (nakon par godina) ponovim:

Kad idete blizu 100 km/h, otpor zraka je toliko da bi za narednih 10 km/h trebali imat 20 tak % vecu snagu mashine (ugrubo)
skuterima.

70ccm base skuter jednostavno ne moze preko 100km/h ako ne zalegnes (a i tada je vrlo upitno da li ce toliko ici). Midrace ima 50% vecu snagu, pa ide samo 20tak km/h vise

Tako da ne pusim price da je neki skuter istog setupa toliko bolji od nekog drugog da bi isao 10-20 kmh brze osim u slucaju da je ovaj drugi nepostelan

dino73n:

--- Citat: Jet Force C-tech - 07 Travanj, 2012, 11:11:35 ---gdje si ga tjero ovo ?

--- Kraj citata ---

Pored pruge sockovac/karanovac tu nema saobracaja a ni rupa po putu,jer morao sam drzati mobitel u jednoj a voziti drugom rukom.

A sto se zaleganja tice,pa normalno je da kod male kubikaze brzina oscilra i bez zaleganja a kad zalegnes tu je jos 15km/h.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju