Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi base savjet moze?
dino73n:
Stvarno vas ne kontam....treba ovo oko maksimalne brzine malo u definicije uvest da se ne bi ulazilo u ovakve rasprave.
Znaci treba pojasniti razlike izmedju moj skuter IDE "X" km/h i moj skuter moze navuci "X" km/h pa nece biti nebuloza.
maminjo:
--- Citat: dino73n - 06 Travanj, 2012, 22:34:47 ---Stvarno vas ne kontam....treba ovo oko maksimalne brzine malo u definicije uvest da se ne bi ulazilo u ovakve rasprave.
Znaci treba pojasniti razlike izmedju moj skuter IDE "X" km/h i moj skuter moze navuci "X" km/h pa nece biti nebuloza.
--- Kraj citata ---
nemoj se ljutiti, ali ja tebe ništa ne razumijem....
Jet Force C-tech:
--- Citat: maminjo - 06 Travanj, 2012, 22:44:36 ---nemoj se ljutiti, ali ja tebe ništa ne razumijem....
--- Kraj citata ---
jbt kako nekontas kad se sagnes imas manji otpor zraka , sta se tu nemore skontat :dontknow:
dino73n:
Pa eto ako se nikad nisi sageo i probao koliko ti tako skuter moze navući maks brzine probaj to sutra.Odvezi se negdje gdje nema nikog da te ne bi bilo sram jer je dječje i raspali ga do jaja i vidi razliku. Znaci ono sto postines uspravljen je IDE a ono sto postignes sagnut je NAVUĆI jos kad se potrefi fin hladan i kisikom bogat zrak napolju i vjetar u ledja to ce biti najvise sto je ikad NAVUKAO a to ko motora sa malom kubikazom je ogromna razlika i odmah ces me razumjeti.
giannelli:
dosta definicija o navlacenjem. Tis nama isa proda pricu da raner ide 100kmh. Sto i ide serijala runner 2000god bez multivara na blagoj nizbrdici ali ne sa standard spuhom i to govorimo po satu ranera sto je stvarnih 80+/-
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju