Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi base savjet moze?

<< < (5/10) > >>

dino73n:
Ta gilera o kojoj pricam je jos uvijek ko mene i bit ce do nedjelje.Bas cu sutra da izmjerim sa GPS-om koliko stvarno moze navuc.Znaci ravan teren i da se sagnem jer kod 49ccm to je razlika od preko 10km/h.

ivanm:
aj ak imaš 55kg pa još niz vjetar. Ja sa svojih 95 pružam velik otpor xD

maminjo:

--- Citat: dino73n - 06 Travanj, 2012, 22:15:31 ---Drug nisam ja klinac koji po fejsbuku udara dumine i hvali se svojim motorom,star sam ja klipan,ono sto napisem to sam i dozivio.Jesam li napisao da uspravno sjedeci idem preko 100 po GPS-u? Nisam! Znaci po ravnom terenu zalegnut da mi samo oko viri preko guvernala da vidim gdje idem,zaletim skuter preko 100 po satu.Koliko je to po gps-u nemam pojma al skuter ide ko lud. Kako rekoh vec stvar je u multivaru najvise.On digne remene vise od serijskog varia i doda jos krajnje brzine.Samo sam stavio role od 6,5gr jer su mu one od 7,2 nile poteske i diznu u karb 70 i red ponge.

Sto se tice realne brzine ja sa svojim SF-om mjereno GPS-om mogu ici 105km/h i to opet da se sagnem.Po satu na mom pezou to bi bilo nekih 125-130 jer opasno laze.Do nekih 80-90 i pokazuje tacno a onda pocne naglo da povecava.Kazaljka dodje do slova "U" gdje pise "peugeot" a sat je koji mjeri do 100.

--- Kraj citata ---

Ne razumijem šta ti znači to saginjanje? ja se nikad nisam sagnuo na skuteru, ne vidim svrhu toga, osim što je opasnije i djeluje mi dječje.....

ivanm:
pa probijanje brzine zvuka kak ne kužiš xD

maminjo:

--- Citat: ivanm - 06 Travanj, 2012, 22:27:50 ---pa probijanje brzine zvuka kak ne kužiš xD

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju