Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi base savjet moze?

<< < (4/10) > >>

maminjo:

--- Citat: ivanm - 06 Travanj, 2012, 22:12:25 ---dino priča lovačke. Moj sa replicom i tt ide 95 po satu i čisto sumnjam da sam sporiji od serijale lol

--- Kraj citata ---

potpis :icon_thumright: :icon_thumright:

dino73n:

--- Citat: maminjo - 06 Travanj, 2012, 21:57:13 ---reci mi onda koliko ide tvoj sa replikom i yasuniR kad ta serijala sa rezo spuhom ide više od 100km/h ::) ::)....ne razumijem sve te serijale svi bacaju neke bolesne cifre, a svaki put kad naletim na serijalu sa rezospuhom ni jedna nije brža od mene, a ja idem sa replikom,yasuniem,karb19mm oko 93-95km/h....pa onda ko je tu lud ::) ::) kakvih 100km/h sa serijalom :confused5:

--- Kraj citata ---

Drug nisam ja klinac koji po fejsbuku udara dumine i hvali se svojim motorom,star sam ja klipan,ono sto napisem to sam i dozivio.Jesam li napisao da uspravno sjedeci idem preko 100 po GPS-u? Nisam! Znaci po ravnom terenu zalegnut da mi samo oko viri preko guvernala da vidim gdje idem,zaletim skuter preko 100 po satu.Koliko je to po gps-u nemam pojma al skuter ide ko lud. Kako rekoh vec stvar je u multivaru najvise.On digne remene vise od serijskog varia i doda jos krajnje brzine.Samo sam stavio role od 6,5gr jer su mu one od 7,2 nile poteske i diznu u karb 70 i red ponge.

Sto se tice realne brzine ja sa svojim SF-om mjereno GPS-om mogu ici 105km/h i to opet da se sagnem.Po satu na mom pezou to bi bilo nekih 125-130 jer opasno laze.Do nekih 80-90 i pokazuje tacno a onda pocne naglo da povecava.Kazaljka dodje do slova "U" gdje pise "peugeot" a sat je koji mjeri do 100.

ivanm:
ta dinina serijala je isla po satu 85 a realne 75, sad sa zx-om ide po satu 100 a realne 85. Već dokazano i prostudirano 100x lol

maminjo:
a kad smo kod toga već.....evo frend ima isti potpuno skut ko ja (mi smo iste težine i visine) ima sportaAC i zamjenski rezo spuh Leovince Tourning sa karbom 17.5mm, ja replikuAC yasuniR i 19mm karb...i brži jesam u ubrzanju više, a u krajnjoj oko 5km/h, ali fakat neznatno s obzirom koliko moj setup više vrijedi..tako da svi ti tuninzi su rekla-kazala :icon_biggrin:

ivanm:
dječja posla xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju