Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi base savjet moze?
ivanm:
polini hi speed je odličan varioma. I ne jede role ko multivar.
maminjo:
--- Citat: dino73n - 06 Travanj, 2012, 17:46:07 ---Ne znam ni kako radi polini na piaggio-u al za multivar 2000 znam da osim sto pegla rupe u ubrzanju produljuje prijenos.Neki dan sam na jednu gileru runner stavio ZX i multivar 2000 na serijski cilindar i motor bez problema prebacuje 100km/h po satu na ravnom putu ono kad se sagnes,dok sa seriskim variom ne moze dalje od 85.
--- Kraj citata ---
reci mi onda koliko ide tvoj sa replikom i yasuniR kad ta serijala sa rezo spuhom ide više od 100km/h ::) ::)....ne razumijem sve te serijale svi bacaju neke bolesne cifre, a svaki put kad naletim na serijalu sa rezospuhom ni jedna nije brža od mene, a ja idem sa replikom,yasuniem,karb19mm oko 93-95km/h....pa onda ko je tu lud ::) ::) kakvih 100km/h sa serijalom :confused5:
3alfa3:
--- Citat: maminjo - 06 Travanj, 2012, 21:57:13 ---...ja idem sa replikom,yasuniem,karb19mm oko 93-95km/h....
--- Kraj citata ---
Po GPSu nadam se.... I to uspravno sjedeci. A i tada mozda fali koji km/h, al u principu, to je ta brzina
EDIT:
sad vidim da je to AC (iako ne znam zapravo kakav je to kit i da li je slabiji ili isti ko i LC)
ivanm:
dino priča lovačke. Moj sa replicom i tt ide 95 po satu i čisto sumnjam da sam sporiji od serijale lol
maminjo:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Travanj, 2012, 22:02:40 ---Po GPSu nadam se.... I to uspravno sjedeci. A i tada mozda fali koji km/h, al u principu, to je ta brzina
EDIT:
sad vidim da je to AC (iako ne znam zapravo kakav je to kit i da li je slabiji ili isti ko i LC)
--- Kraj citata ---
slabija je replika AC od LC i to dosta.... teško mi je reći koliko ali je recimo da je AC replika za 5-10%(ovisi o cijelo setupu) jača od LC sporta... ali prije bi reko 5%
ma po gps-u je to manje od 90km/h mislim nisam mjerio, ali kad prođem pored radara na cesti vidim koliko piše..tako da su po tome još veće utopije kad mi pišu da serijale idu po 100km/h, pa kak me onda ni jedna ne stigne :confused5: :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju