Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi base savjet moze?
dino73n:
Vezano za anketu,kad je piaggio masina u pitanju multivar 2000 je nesto najbolje sto se moze desiti toj masini.Pa serijala profitira sa tim variomatom a pogotovo sa kitovima i rezo auspusima.
bizz0:
multivar uzmi neces pozalit
giannelli:
anketa je tu jer sam slucajno usao u temu sa anketom, posjedujem oba variomata ali je multivar presao ogromnu kilometrazu a polini nema ni 1000km. Se moze iztrosit variomat? Mada nisam razocaran polinijem osim sto nisam navikao na gramazu valjcica.
dino73n:
--- Citat: giannelli - 06 Travanj, 2012, 16:55:06 ---anketa je tu jer sam slucajno usao u temu sa anketom, posjedujem oba variomata ali je multivar presao ogromnu kilometrazu a polini nema ni 1000km. Se moze iztrosit variomat? Mada nisam razocaran polinijem osim sto nisam navikao na gramazu valjcica.
--- Kraj citata ---
Ne znam ni kako radi polini na piaggio-u al za multivar 2000 znam da osim sto pegla rupe u ubrzanju produljuje prijenos.Neki dan sam na jednu gileru runner stavio ZX i multivar 2000 na serijski cilindar i motor bez problema prebacuje 100km/h po satu na ravnom putu ono kad se sagnes,dok sa seriskim variom ne moze dalje od 85.
giannelli:
ok.. Al mislim da necu mjenjat polini. Slazem uz ovaj svakodnevni base jos masinu za novog sra.. Pa eto gdje ga budem metnuo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju