Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozz imam motor apriliu sr 50 www 2001.g. masina je minareli..zamolio bih clanove koji se razumiju da mi kazu koje sve trebam kupiti dijelove a da ne prođem skupo zelim da mi motor ide oko 100km/h (ali pravih) i da ima dobro ubrzanje za tockarenje..Hvala unaprijed
ma nije ti za sad toliko bitna lc getriba i onako je razlika niti 5% i vijerovstno nebi ni osijetio razliku za sada.Rađe prvo riješi lagani mid setup pa onda ubacuj finese od kvačilo.zvono.getriba itd.Ja bi ti rađe predložio kad budeš montirao prve dijelove nek se nađe i linerna zadnja polutka.
i ja isto imam www zracnjak pa imam u njemu od polinia sekundar i nie iso bog zna sto, imam alu kit pinasco sa 2 karike,17.5 dell i zx-a,ugl motor do 80 i na samome startu te izbacuje kolko trga al kasnie je drek,tako da sam se odlucio i zamjenit blokove da imam straznji disk i eto prodo zx-a sad trazim nes malo jace tipa MHR replica pa cemo vidit kada svi djelovi jos dođu pa kad se nastela cu javit dojmove
ok hvala..mozes li mi samo detaljno javiti koje si dijelove stavljao
www nikad neće ić ko LC s istim dijelovima, to možeš bit uvjeren 100% u toal svako ima svoje veselje, neće ni moj morini ić ko nrg s istim dijelovima pa utapam pare u njega