Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa iz releja se i mora cuti skljocanje, to znaci da prebacuje... Ali ako ti nece raditi anlaser onda ili je relej otisao (uzmes novi od maglenki za automobile, oko 30ak kn) ili su cetkice na anlaseru otisle...
Citat: Mr J - 21 Travanj, 2008, 10:41:03pa iz releja se i mora cuti skljocanje, to znaci da prebacuje... Ali ako ti nece raditi anlaser onda ili je relej otisao (uzmes novi od maglenki za automobile, oko 30ak kn) ili su cetkice na anlaseru otisle... jel 100 % sigurno da je od maglenki za auto isti takav,mislim na raspored nozica ispod njega
Citat: speed - 21 Travanj, 2008, 14:40:18Citat: Mr J - 21 Travanj, 2008, 10:41:03pa iz releja se i mora cuti skljocanje, to znaci da prebacuje... Ali ako ti nece raditi anlaser onda ili je relej otisao (uzmes novi od maglenki za automobile, oko 30ak kn) ili su cetkice na anlaseru otisle... jel 100 % sigurno da je od maglenki za auto isti takav,mislim na raspored nozica ispod njegabitna ti je amperaza... meni je na formuli 50LC isao od maglenki bez problema!
Citat: Mr J - 21 Travanj, 2008, 10:41:03pa iz releja se i mora cuti skljocanje, to znaci da prebacuje... Ali ako ti nece raditi anlaser onda ili je relej otisao (uzmes novi od maglenki za automobile, oko 30ak kn) ili su cetkice na anlaseru otisle... ma alnaser ne radi ali kad ga palim na kurblu skljoca uz svaku iskru koju svjecica baca jedno skljocanje..