Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i variomat trajnost mašine!?

<< < (2/3) > >>

Loris Ri:
prvo stavi spuh ako nemas para za oboje... :icon_thumright:
promijenit diznu,nastelat karb,promijenit roline,suste i vozi...

ZverkO:

--- Citat: dnbfreak - 04 Travanj, 2012, 15:58:47 ---Spuh bi stavio gore definitivno, jer kolko znam kod motora je ispuh najvazniji, ili sam u krivu?
Znaci i variomat moze gore bez problema!?
A da stavim prvo samo vario? Negdje na forumu sam procito da samo s variomatom nemogu puno dobit bez spuha... al to dvoje u kombinaciji, da onda i variomat dolazi do pravog izrazaja!? :)

--- Kraj citata ---
  :icon_thumright:
Samim variomatom ces dobiti malo!
Sa spuhom ces imati rezonu koju ces zavoleti veoma brzo  :toothy11:
Pa ti vidi  :hello:

dnbfreak:
Tako sam i mislio da! Spuh ide prvo gore definitivno!  :headbang:

Pa kasnije ako bude potrebe jos i multivar ili nesto u tom rangu!  :toothy9:

Vozio sam jednog Runnera koji je imao Arrow spuh i polini variomat... kako je to vuklo u odnosu na moju serialu majko mila! A iste mašine Runner i NRG!

dhorvat:
Trajnost je ovdje praktički neupitna. I serijski spuh vrti mašinu dosta visoko, a još ga i prigušuje sa katalizatorom što isto šteti mašini  :laughing7:

Recimo LeoVince GP i Multivar neće uopće naštetiti mašini, dapače, još će motor prodisati  :laughing7:

Record je jači od Next (kolko sam čitao) i nije neko preveliko opterećenje za motor. Smanjit ćeš trajnost za 5 %, znači umjesto 25000 km ćeš napraviti 23750  :toothy12:

runner_sp180:
skuteru s blokadama je jos najkobnije, kad uhvati blokada zavrtne na milion okretaja a neki ljudi ne zele skinut blokade jer se navodno motor kida nakon skidanja  :icon_scratch: variomat ide bez beda kao i auspuh, uz odgovarajucu smjesu nece nist bit lezajima nit radilici jer bi vjerojatno iso neki base ili zamjenski auspuh.. bespotrebno se i bojis kita, jer s kitom isto mozes jako puno prijeci, samo sto je to naravno veci trosak a i povlaci neke druge stvari za sobom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju