Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i variomat trajnost mašine!?
dhorvat:
--- Citat: runner_sp180 - 04 Travanj, 2012, 22:20:18 ---skuteru s blokadama je jos najkobnije, kad uhvati blokada zavrtne na milion okretaja a neki ljudi ne zele skinut blokade jer se navodno motor kida nakon skidanja :icon_scratch: variomat ide bez beda kao i auspuh, uz odgovarajucu smjesu nece nist bit lezajima nit radilici jer bi vjerojatno iso neki base ili zamjenski auspuh.. bespotrebno se i bojis kita, jer s kitom isto mozes jako puno prijeci, samo sto je to naravno veci trosak a i povlaci neke druge stvari za sobom
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo, ali i da te ohrabrim:
Dok sam se ja još bavio "šerafljenjem" po skuterima imao sam Top Performances Trophy 68ccm kit, 17.5 fergazer i ZX na svom scootu (Aerox 2001.) i kit je prošao 32 tisuće kilometara bez j#bem ti :headbang: Jedino od svega sam na 18 tisuća zamijenio karike i to je to. :laughing7: Dobro složeni base je nešto malo manje trajniji od serijale, nebi vjerovao, pogotovo TP i DR kitevi. :icon_thumright: A to je najviše zato jer je veća kubikaža, a sam cilindar nije ništa posebno nabrijan. Cilindar je jak, klip je jak, jedino radilica više trpi, ali ona je ionako napravljena da izdrži takva opterećenja bez problema
dnbfreak:
Hvala na odgovorima ljudi!
Onda definitivno idu spuh i nakon nekog vremena variomat :headbang:
Sto se tice variomata sta preporucate od ova dva Polini Hi-speed ili Malossi Multivar? Cito sam da su po performansama tu negdje, samo da je kod Polinija malo bolja zavrsna obrada...?
A kit cu vidit... ako mi skut bude vuko kad to dvoje promjenim kao taj Runner kojeg sam vozio, nece mi bit potrebe za stavljanje jos i kita :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: dnbfreak - 04 Travanj, 2012, 23:38:37 ---... nece mi bit potrebe za stavljanje jos i kita :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ovu rečenicu si zapamti kao revolucionarni preokret u tvom životu. A jednog dana ćeš se smijati tome ko i svi mi koji smo "samo" auspuhe stavili, pa variomat... i onda još kuplung i zvono i to je to. E da i primar i kevlar remen pa fergazer, kit, radilicu... :toothy9: :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 04 Travanj, 2012, 23:23:29 ---Dobro složeni base je nešto malo manje trajniji od serijale,
--- Kraj citata ---
Ja bi rekao cak da je trajniji od serijske termo grupe. Isti okretaji na full gasu, ali ga ne moras vozit tako dok serijalu bas moras
ivanm:
okej je piaggio, ide samo sa spuhom čak i dovoljno dobro za gradsku vožnuju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju