Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i variomat trajnost mašine!?
dnbfreak:
Pozz ljudi!
Evo pitanje!
Imam u planu stavit na novog NRGa auspuh Giannelli Rekord... ali razmisljam si i o nekom variomatu... Polini Hi.Speed ili Malossi Multivar 2000.
Spuh ce ici sigurno gore. E sad zanima me za variomat, ako stavim i njega oce mi mi to skratit vijek mašine nesto!?
Ipak mi je to na prvom mjestu... da radi kako treba sto duze! Htio bi malo pojacat skuter, znaci da malo bolje i jace potegne. Sta mogu napravit za to a da ne stavljam kit, i da ne diram u mašinu previse da se ne trosi i smanjuje trajnost? :toothy9:
Tnx!
ZverkO:
--- Citat: dnbfreak - 04 Travanj, 2012, 14:37:07 ---Pozz ljudi!
Evo pitanje!
Imam u planu stavit na novog NRGa auspuh Giannelli Rekord... ali razmisljam si i o nekom variomatu... Polini Hi.Speed ili Malossi Multivar 2000.
Spuh ce ici sigurno gore. E sad zanima me za variomat, ako stavim i njega oce mi mi to skratit vijek mašine nesto!?
Ipak mi je to na prvom mjestu... da radi kako treba sto duze! Htio bi malo pojacat skuter, znaci da malo bolje i jace potegne. Sta mogu napravit za to a da ne stavljam kit, i da ne diram u mašinu previse da se ne trosi i smanjuje trajnost? :toothy9:
Tnx!
--- Kraj citata ---
Moj glas ide Multivar 2000 :icon_thumright:
Vek masine neces skratiti multivarom cak sta vise produzices ga ravnomrenim ubrzavanjem bez rupa!
Za bolje potezanje uzmi si jos neko kvacilo ili zameni opruge lamela u svom standardnom kvacilu :headbang:
Domba:
Variomat ce ti manje štetiti mašini nego auspuh. Ali je pi pitanje i koliko malo ce ti smanjtiti auspuh trajanost mašine.
IvanRox:
ja bi preporucio STAGE 6-ov al pricekaj nek ti odgovore iskusniji forumaši
dnbfreak:
Spuh bi stavio gore definitivno, jer kolko znam kod motora je ispuh najvazniji, ili sam u krivu?
Znaci i variomat moze gore bez problema!?
A da stavim prvo samo vario? Negdje na forumu sam procito da samo s variomatom nemogu puno dobit bez spuha... al to dvoje u kombinaciji, da onda i variomat dolazi do pravog izrazaja!? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju