Tehnički kutak > Injection
TSDI blinka pokazivac smjera- skuter NE pali
unnamed:
pa kaze da nije od injektora nego ona crvena mala sto blica kad je ugasen kao alaram, ona nema veze sa injektorima..jel ti skut normalno radi?
ivek_sr:
--- Citat: unnamed - 05 Travanj, 2012, 19:26:29 ---pa kaze da nije od injektora nego ona crvena mala sto blica kad je ugasen kao alaram, ona nema veze sa injektorima..jel ti skut normalno radi?
--- Kraj citata ---
moj bed malo sam se prenaglio... ako ti to blinka onda te zajeb... kod kljuć
perko_sr50:
Molim vas citajte sta pisem da nemoram 10 postova pisati o tome da mi skuter PALI, RADI NA LERU I ODAZIVA SE NA GAS, DOK ISTOVREMENO SVJETLI CRVENA LED LAMPICA OD KOD KLJUCA!
perko_sr50:
evo da vam javim, ovo mozda nekome pomogne, rijesio sam kvar trokiranja i nemirnog rada- neispravan kabel svjecice- kvar uklonjen :headbang: i skuter radi odlicno. Za svoju dusu sam mu namontirao leo vince zxr, i skuter radi jako fino. ler mu je na 1900 o/min, a full gas na +10 000 o/min :headbang:
Molim vasa misljenja o rezonantnom auspuhu na TSDI-ju
I jos jedna stvar, lampica od kod kljuca i dalje svjetli kad skuter radi, molim pomoc, zasto svjetli? kad je skuter ugasen ta lampica normalno crveno blinka
cash:
na mojem govnu sa original elektronikom se ta lampica gasi a kada sam stavio drugu ,lampica svijetli i motor ne pali nema iskre,kao zabrana kod kljuca ,ali buni me sto sam stavio elektroniku od ditecha i motor upali a lampica ostaje goriti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju