Tehnički kutak > Injection
TSDI blinka pokazivac smjera- skuter NE pali
Iwo SR Tuono:
ubaci ti malo benzina kroz prirubnicu i verglaj da vidiš ako će sastavit ako bude radio onda je do injektora definitivno
inače dok verglaš slobodno iskopčaj džek od zelenog injektora i ukopčaj ga, mene je to bilo jedno vrijeme jebalo, išli smo na meet jednom i ja dođem do frenda i neće da sastavi g#vn% i onda sam tako napravio pa je upalio :) nakon toga ga nisam gasio do 4 ujutro, a na meet sam krenuo u 19:00 :)
perko_sr50:
evo ekipa, skut je upalio, niti sam neznam do cega je bilo :toothy12: da znam rekao bih vam, ali on sada ne radi pravilno, trokira i iznad 6000 okretaja puca na auspuh i ne dize lako okretaje (ovo sve sto sam naveo je kad je skut na nogaru, vozit nisam probao) i ne pali na zub nego vergla pa pocne sastavljat pa upali sa malo gasa, na leru oce radit ali na naglo davanje gasa se ugasi, skuter nema spojen filter zraka, ali probao sam ga spojit i takoder je isto s njime. JOS JEDNA STVAR kad skuter radi na instrument tabli mi cijelo vrijeme svjetli crvena led lampica od koda, zasto??? skuter ne izbacuje niti jednu gresku
amirdjonlic:
--- Citat: perko_sr50 - 04 Travanj, 2012, 23:10:03 ---evo ekipa, skut je upalio, niti sam neznam do cega je bilo :toothy12: da znam rekao bih vam, ali on sada ne radi pravilno, trokira i iznad 6000 okretaja puca na auspuh i ne dize lako okretaje (ovo sve sto sam naveo je kad je skut na nogaru, vozit nisam probao) i ne pali na zub nego vergla pa pocne sastavljat pa upali sa malo gasa, na leru oce radit ali na naglo davanje gasa se ugasi, skuter nema spojen filter zraka, ali probao sam ga spojit i takoder je isto s njime. JOS JEDNA STVAR kad skuter radi na instrument tabli mi cijelo vrijeme svjetli crvena led lampica od koda, zasto??? skuter ne izbacuje niti jednu gresku
--- Kraj citata ---
ako je zuta nevalja smjesa
perko_sr50:
ne zuta ne svijetli, svijetli ona mala led lampica promjera 5mm od kod kljuca i to cijelo vrijeme kada skuter radi
ivek_sr:
Ako ti ta blinka onda su injektori u banani
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju