Tehnički kutak > Injection
TSDI blinka pokazivac smjera- skuter NE pali
ivek_sr:
--- Citat: perko_sr50 - 05 Travanj, 2012, 22:33:45 ---evo da vam javim, ovo mozda nekome pomogne, rijesio sam kvar trokiranja i nemirnog rada- neispravan kabel svjecice- kvar uklonjen :headbang: i skuter radi odlicno. Za svoju dusu sam mu namontirao leo vince zxr, i skuter radi jako fino. ler mu je na 1900 o/min, a full gas na +10 000 o/min :headbang:
Molim vasa misljenja o rezonantnom auspuhu na TSDI-ju
I jos jedna stvar, lampica od kod kljuca i dalje svjetli kad skuter radi, molim pomoc, zasto svjetli? kad je skuter ugasen ta lampica normalno crveno blinka
--- Kraj citata ---
opet tema auspuha :) Uglavnom što god stavio nećeš dobit puno tak da si biraj auspuh tak da ti ima najljepši zvuk
--- Citat: cash - 07 Travanj, 2012, 12:52:15 ---na mojem govnu sa original elektronikom se ta lampica gasi a kada sam stavio drugu ,lampica svijetli i motor ne pali nema iskre,kao zabrana kod kljuca ,ali buni me sto sam stavio elektroniku od ditecha i motor upali a lampica ostaje goriti
--- Kraj citata ---
Nemoj palit tsdi-ja sa ničijom strujom... jer ništa drugo ne radi osim same mašine dakle paljenje al nije ista mapa ubrizgavanja i nisam siguran dal radi uopće pumpa ulja... a ja sam našao kao da ištekaš kabel ispod zadnjeg sica i kad 16 puta okreneš kontakt, briše se taj imobilizator pa ga pališ sa čime oćeš i to mi je uspijelo jednom i nigdje više... valda je taj bio stariji ili kaj ja znam
perko_sr50:
Ma meni nije jasno, ja imam sve od tsdi-ja, sve je original, i skuter radi normalno i pali, ali me bode u oci zasto svjetli lampica kada je kod ispravan i sve na skuteru radi. Maknuo sam crjevo sa pumpe ulja i ona uredno pljucka ulje na izlaz, ali kod svjetli.
ivek_sr:
Hehe :) presjeci ju ;)
unnamed:
provjeri spojevemozda se negdje nesta odspojilo pa ne zna da je upaljem i dalje svijetli :dontknow:..ak je ok sve uzmi od od ormara onaj cepic sto stavljas da se ne vidi saraf i naguraj u rupu ;D
cash:
da znam da nista ne radi pa cak ni uljna pumpa,ja svog isprobavam na miješavinu,mapa je skroz u banani na auspuh puca sve u 16,nego pajdo mene ne smeta ta crvena lampicA PA AK SI ZA PRODATI ELEKTRONIKU TU SAM ILI AK MI MOŽE NETKO SLOŽITI U BITI ODKLJUCATI PREKO TESTERA TU DRUGU ELEKTRONIKU KOJA NEMA ISKRE ZBOG KOD KLJUCA ,VALJDA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju