Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox Malossi SPORT
chaja:
ma i nisam imao u planu da kupujem kit al me ispalo skroz jeftino pa sam mislio da kupim..ovaj seriski cilindar sam preko zime malo preradjivo (izduvni kanal i usisne kanale) i imam dosta snage na startu a i prezadovoljan sam sa ubrzanjem i krajnjom..interesuje me da li cu sa sportom imati barem malo bolji efekat ?
marin18:
naravno da oces...ako ti je jeftin isplati se uzet, skuter ce ti se preporodit.Samo veci karb. gore obavezno, minimalno 17,5 :icon_thumright:
chaja:
ehh hvala puno a uzet cu pa karb u neko skorije vrijeme pa cu onda sve smontirat :D
danc00:
--- Citat: chaja - 02 Travanj, 2012, 13:19:20 ---ehh ovako ispalo mi je povoljno da kupim malossi sport kit,mada sam reko da necu nikakvog kita ubacivat..na motoru imam ZX-a,malossi variomat,federi kvacila i centralni malossi,red sponge malossi..brine me sto mi je seriska radilica i sto mi je karb 12-ka .. sta bi ste mi vi preporucili ?
--- Kraj citata ---
Samo ti posluhni kaj ti dhorvat veli. Evo reko ti je koje karbove da staviš u oba slučaja, TS verzija ti je 100% plug & play.
Van svake pameti je reći da Malossi Sport ne valja ili nije kvalitetan...
Johnny iber:
--- Citat: danc00 - 02 Travanj, 2012, 15:00:12 ---Samo ti posluhni kaj ti dhorvat veli. Evo reko ti je koje karbove da staviš u oba slučaja, TS verzija ti je 100% plug & play.
Van svake pameti je reći da Malossi Sport ne valja ili nije kvalitetan...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
I baotian valja kad se brine za njega i uredno odrzava....
Tako da si bez brige samo to smontiraj gore i veci karb kak su rekli decki i vozi sto godina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju