Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox Malossi SPORT
marin18:
--- Citat: danc00 - 02 Travanj, 2012, 15:00:12 ---Samo ti posluhni kaj ti dhorvat veli. Evo reko ti je koje karbove da staviš u oba slučaja, TS verzija ti je 100% plug & play.
Van svake pameti je reći da Malossi Sport ne valja ili nije kvalitetan...
--- Kraj citata ---
Ja nisam reko da on nevalja, samo da sam imao lose iskustvo, a cuo sam i za jos par takvik slucajeva...neki imaju i s mercedesom problema.Ugl.bit ce mu dobar :icon_thumright:
Bero:
--- Citat: marin18 - 02 Travanj, 2012, 19:01:46 ---Ja nisam reko da on nevalja, samo da sam imao lose iskustvo, a cuo sam i za jos par takvik slucajeva...neki imaju i s mercedesom problema.Ugl.bit ce mu dobar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sam slagao nekoliko malossi sportova na piaggio i minarelli blokovima prije 7 godina i svi voze dana danas, dobar je to kit.
Osobno sam vozio Polini sport i corsu, i oni su išli oko 20k km
danc00:
Ma kažem, ti gusevi ak su dobro složeni, ubiti ak je karb dobro poštelan i ak se karike zamjene na 15 000km...to mora ići jako dugo, no pravilo je da pri zaribavanju kita nije problem u samom kitu nego u drugim djelovima...
Al ok, vjerujem ti, neko ima loša iskustva neko bolja, nije sve isti komad :icon_thumright: Ali generalno gledano bolje ni nemaš od Malossia i Polinia, kaj se gusa tiće.
bizz0:
--- Citat: danc00 - 02 Travanj, 2012, 21:40:10 ---Ma kažem, ti gusevi ak su dobro složeni, ubiti ak je karb dobro poštelan i ak se karike zamjene na 15 000km...to mora ići jako dugo, no pravilo je da pri zaribavanju kita nije problem u samom kitu nego u drugim djelovima...
Al ok, vjerujem ti, neko ima loša iskustva neko bolja, nije sve isti komad :icon_thumright: Ali generalno gledano bolje ni nemaš od Malossia i Polinia, kaj se gusa tiće.
--- Kraj citata ---
istina živa,uzmi malossi taj koji ti se nudi i nabavi tu od nekog 17.5 i mirna bosna :headbang:
chaja:
al mi je cudno jer mi lik sad kaze da nema glacu od cilindra i da odgovara seriska glava pa je li to istina,i trebalo bi promjenit karike ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju