Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox Malossi SPORT
chaja:
ehh ovako ispalo mi je povoljno da kupim malossi sport kit,mada sam reko da necu nikakvog kita ubacivat..na motoru imam ZX-a,malossi variomat,federi kvacila i centralni malossi,red sponge malossi..brine me sto mi je seriska radilica i sto mi je karb 12-ka .. sta bi ste mi vi preporucili ?
dhorvat:
--- Citat: chaja - 02 Travanj, 2012, 13:19:20 ---ehh ovako ispalo mi je povoljno da kupim malossi sport kit,mada sam reko da necu nikakvog kita ubacivat..na motoru imam ZX-a,malossi variomat,federi kvacila i centralni malossi,red sponge malossi..brine me sto mi je seriska radilica i sto mi je karb 12-ka .. sta bi ste mi vi preporucili ?
--- Kraj citata ---
Radilicu ostavi serijsku, nemoj ni razmišljati o kakvoj sportskoj jer ti ne treba, stavi Dellorto PHBN 17.5 LS (ručni čok) ili ako hoćeš plug'n play varijantu sa automatskim čokom onda PHVA 17.5 TS
chaja:
znaci radilica bi mogla ostati ? a da li bi mogao nesto postici sa vecom diznom da ne mjenjam karb ?
marin18:
iskreno ja bi malossi sport izbjego...imo sam sam 2 puta lose iskustvo s tim kitom, s tim da je bilo sve bilo uredno postelano...Polini Sport me odusevio sto se tice kvalitete i svega, ganjo sam ga masu vremena i kasnije jos toliko poturpijanog s nardom i ostalim sranjima...ugl. da se mene pita kupio bi dr. evo najjeftinije, kvaliteta odlicna...ako se ne varam to je isti kit ko top trophy :icon_thumright:
marin18:
Karb. 17,5 minimalno, a radilica moze ostat i serijska eventualno promjenit lezajeve i to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju