po kiši je svaka slick guma šrot,nit je namjenjena za kišu,za to su neke druge tipa molas, monsun itd...to je usporedba ko do veliš kak ti po zimi ne drže ljetne gume..
treba joj da se zagrije to stoji..svaka guma klizi i ne drži dok je hladna.
ponavljam nije ni najgora ni najbolja,ti je htel i kupil i ta je gore.
više sreće drugi put
Ma nemam ti ja pojma o gumama, samo znam da i po suhome kad idem za Zabok klizi do pol puta, tj kad se onak lijepo nagnem u bilo koju stranu malo me zanaša, nije sad da bi pal ali osetim pod guzicom da ide, čak i skorz do Zaboka, oko 10-12km. Kad se zagrije onda je puno bolja ali opet mislim da bi trebalo bolje držat.
Nisam ih kupoval pa sam zadovoljan, al kad budem sigurno da bum probal neku drugu, pa makar i 100kn prođem skuplje...nem propal.
Dok recimo kad sam na Aeroxa del MC29, recite kaj hočete za gumu ali ja sam se preporodil, možda jer je 50ccm pa je lakši skuter ili kaj ne znam, ali ta guma je držala ko blesava, da se sad nagnem sa VXR-om ko sa Aeroxom i MC29, ja mislim da bi me strugali s asfalta...nisu isti skuteri pa nemrem povuči ravnu crtu ali ova 207 mi ne drži ko pola MC29 na Aeroxu. Čak sam i htel stavii ovo ljeto MC29 na zadnji kotač, ali ipak nisam imal para da hitim pored nove 207ice
Al savina guma je bila i puno mekša, u nju sam nokat mogo gurnut ko u bijeli kruh, dok je ta 207 dosta tvrđa.