Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: steeef - 04 Listopad, 2013, 23:57:50Citat: Kmich83 - 04 Listopad, 2013, 23:49:01Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? nebudu ništ lošije,nie da ti skuter stoji vani pod snijegom i u vodurini cijelu zimu Ne nije baš na snjegu i vodi ali je vani pod nadstrešnicom pod kojom mi se zalede stakla na autu, pa se zato bojim.
Citat: Kmich83 - 04 Listopad, 2013, 23:49:01Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? nebudu ništ lošije,nie da ti skuter stoji vani pod snijegom i u vodurini cijelu zimu
Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće?
brate mili pa ti se ne skidaš sa tog skuter,jos uvijek gledam i ne vjerujem koliko si kilometara okrenuo u sezoni ja sam prosle godine okrenuo 7 tkm i svaki dan sam bio na skuter,i gdje god sam isao uvijek skuterom jer nisam imao polozeno za auto i navozao sam se pošteno za tu sezonu ali za ovo nemam riječi...
slike from 3310? makar je kmič iz krapine nie selo čuner da ljepi trakice po točkovima
jos samo one svjetlece kapice za ventile stavi i toe to