Napokon došlo lijepo vrijeme pa da poslikam ta moj VXR-r
Uz ovakvu crvenu boju kočionih klješta i amortizera trebal sam nabaviti i crvene naljepnice, prvi dio je stigel, a trakice za felge i malu naljepnicu vxr (za prednju masku) još čekam.
i auspuh je pofarban na novo - naravno pošto sam to radil sam da nije moglo prejti bez komplikacija - uništil sam si onu piksicu između grane i topa (nova u Amitradeu 170kn), no i to sam nabivil
Izrađen je i čvrsti i dobar nosač tablice koji ima i dio koji je smješten ispod undertaila zašarafljen na ramu skutera tak da sam mogel ovaj vanjski dio jednim šarafom zašarafiti u njega sa druga dva gore gde se šarafi i orginalni nosač, nagib tablice se da podešavati (jasno ručno) meni odgovara ovak da mi služi ko blatobran.
A tablica je opet vidljiva tak da nemam problema s plavim ljudima.
U međuvremenu kak je skut došel doma trebalo je promjeniti i čok (odlučil si je riknuti), čok nabavljen polovan skoro pa novi - Hvala alfist159.
Probal sam i kak ide dobil sam ga do 150 tj 151 po njegovom satu na laganoj nizbrdici po zagrebačkoj zaobilaznici. kak je karb bil raštelan tek sam ga neki dan narihtal kak treba biti pa to za brzinu još ispitam i napišem isto tak i za potrošnju.