Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
--- Citat: danc00 - 04 Listopad, 2013, 23:45:36 ---A ne da ju Kmič nije hvužgal, pa di bi ju tak potrošl :o Znam da dela kilometre ko da je plačen po njima al da tak potroši gumu ;D
Još se budeš ti vozil ove godine ja mislim ;D
Kaj si rekel kolko si km napravil od početka sezone do sad?
--- Kraj citata ---
Sigurno nije bila paljena, moreš dojti videti ostatak gume :toothy9: :toothy10:, a piše ti gore nekih 16 tisuća.
Ovaj dio mi je naj#bo na koćenju danas popodne na maksimirskoj samo to nisam skužil skroz do Sv. Nedjelje, tresel mi je zadnji kraj kod kočenja i kretanja ali nisam mislil da je guma razlog.
A kaj imaš neku gumu za donirati da se vozim??? ??? ;D ;D ;D ;D
danc00:
Imam, ali ak buš s njom zakočil smic ista bude ko i ova, jer je zato i dole kad je bila potrošena...al mislim da sam ju i hitl u smeće, dal ti bi ju inaće, znam kolko ti je do vožnje :icon_thumright:
16 hiljada....jesi majstor, pa to su ti 3 servisa godišnje :o
steeef:
--- Citat: Kmich83 - 04 Listopad, 2013, 23:49:01 ---Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? :help: :help:
--- Kraj citata ---
nebudu ništ lošije,nie da ti skuter stoji vani pod snijegom i u vodurini cijelu zimu :P
Kmich83:
--- Citat: danc00 - 04 Listopad, 2013, 23:57:21 ---Imam, ali ak buš s njom zakočil smic ista bude ko i ova, jer je zato i dole kad je bila potrošena...al mislim da sam ju i hitl u smeće, dal ti bi ju inaće, znam kolko ti je do vožnje :icon_thumright:
16 hiljada....jesi majstor, pa to su ti 3 servisa godišnje :o
--- Kraj citata ---
Danc00 četiri jer zaboravljaš onaj prvi kod steefa, zanči bilo je na 41,5, pa na 45, pa na 50, pa 54,2 i sad sam mislil voziti do 60 (nije gadura izdržala).
Kmich83:
--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2013, 23:57:50 ---
--- Citat: Kmich83 - 04 Listopad, 2013, 23:49:01 ---Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? :help: :help:
--- Kraj citata ---
nebudu ništ lošije,nie da ti skuter stoji vani pod snijegom i u vodurini cijelu zimu :P
--- Kraj citata ---
Ne nije baš na snjegu i vodi ali je vani pod nadstrešnicom pod kojom mi se zalede stakla na autu, pa se zato bojim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju