Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
--- Citat: Grale - 04 Listopad, 2013, 23:23:14 ---Odlično :icon_thumright:
Dok pravi majstor to složi, to se ne kvari ;D
Ko bi rekel, dayco nie pukel ::)
A smeće je kao,ne...
P.S. sad si uzmeš scootsmartice, vjerujem da je i prednja za zamjenu,pošto nju nisi mjenjal.
--- Kraj citata ---
Da tak je ljudi pljujeju po daycu (zato sam i napisal ovo za remen) a dobar je. A za gume se čeka EFZ da javi jel ima na lageru ili ne ali definitivno idu scootsmartice. Da mjenjam i prvu ima oko 40tkm, mislim da bi bil red. :toothy9: :toothy9:
Josip-98:
Ufffff dobro si ti izvrtia sa vxron
Sritno i neka bude jos toliko a za vxr-a sve pohvale :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
steeef:
ufff,ovak ubivenu gumu nisam dugo videl..pogotovo da bi fasovala tolko u vožnji (osim ak ju nisi spalil :P )
bome dobro je odvrtila ta dunlopica,sad pod zadnje je pogotovo držala ko zakeljena za asvalt :D
baš mi je drago da je sve i dalje tip top i da nije bilo potrebe ni za najmanjim intervencijama tokom sezone..
da,trebal je neno tebi dat jedne scootsmartice na test,to bi im bil bome hard test i vidli bi kak bi izgledale i ponašale se nakon 16tkm u jednoj sezoni (valjda bi bile u boljem stanju neg ova) :zubo:
danc00:
A ne da ju Kmič nije hvužgal, pa di bi ju tak potrošl :o Znam da dela kilometre ko da je plačen po njima al da tak potroši gumu ;D
Još se budeš ti vozil ove godine ja mislim ;D
Kaj si rekel kolko si km napravil od početka sezone do sad?
Kmich83:
--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2013, 23:40:03 ---ufff,ovak ubivenu gumu nisam dugo videl..pogotovo da bi fasovala tolko u vožnji (osim ak ju nisi spalil :P )
bome dobro je odvrtila ta dunlopica,sad pod zadnje je pogotovo držala ko zakeljena za asvalt :D
baš mi je drago da je sve i dalje tip top i da nije bilo potrebe ni za najmanjim intervencijama tokom sezone..
da,trebal je neno tebi dat jedne scootsmartice na test,to bi im bil bome hard test i vidli bi kak bi izgledale i ponašale se nakon 16tkm u jednoj sezoni (valjda bi bile u boljem stanju neg ova) :zubo:
--- Kraj citata ---
Ko ima vremena nek pričeka drugu sezonu, onda bu test ob mojem trošku - i ja se nadam dužoj izdržljivosti, jer da je guma još izdržala još bi se vozil.
Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju