Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
pralas:
brate mili pa ti se ne skidaš sa tog skuter,jos uvijek gledam i ne vjerujem koliko si kilometara okrenuo u sezoni :o
ja sam prosle godine okrenuo 7 tkm i svaki dan sam bio na skuter,i gdje god sam isao uvijek skuterom jer nisam imao polozeno za auto i navozao sam se pošteno za tu sezonu ali za ovo nemam riječi...
steeef:
--- Citat: Kmich83 - 05 Listopad, 2013, 00:03:36 ---
--- Citat: steeef - 04 Listopad, 2013, 23:57:50 ---
--- Citat: Kmich83 - 04 Listopad, 2013, 23:49:01 ---Da vas pitam tu jel bi gume bile puno lošije da ih sad monturam ili je ipak bolje pričekati proljeće? :help: :help:
--- Kraj citata ---
nebudu ništ lošije,nie da ti skuter stoji vani pod snijegom i u vodurini cijelu zimu :P
--- Kraj citata ---
Ne nije baš na snjegu i vodi ali je vani pod nadstrešnicom pod kojom mi se zalede stakla na autu, pa se zato bojim.
--- Kraj citata ---
steraj ga u kuću u hodnik il tak nešt :P
pokrij ih dekom da im bude toplo ak niš drugo :P
Kmich83:
--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2013, 00:04:19 ---brate mili pa ti se ne skidaš sa tog skuter,jos uvijek gledam i ne vjerujem koliko si kilometara okrenuo u sezoni :o
ja sam prosle godine okrenuo 7 tkm i svaki dan sam bio na skuter,i gdje god sam isao uvijek skuterom jer nisam imao polozeno za auto i navozao sam se pošteno za tu sezonu ali za ovo nemam riječi...
--- Kraj citata ---
A tak je to kad se voziš svaki dan Zabok -Zagreb - okolica Zagreba-Zabok( prosjek je nekih 150km dnevno), pa ti izračunaj, ne radim jedino nedjeljom.
Baš zbog toga kaj je ljudima nevjerovatno svake sezone na kraju ću slikati kilometražu da se vidi.
Aprilia SR50 Mo1:
prelijep runner :laughing9: .. Još ljepši će bit s trakicama crvenim , nabaci koju sliku kad stavit trakice :laughing7: :laughing7:
Kmich83:
Gume su stigle prošli tjedan do subote sam ih držal na suhom i tamnom mjestu:
Onda je žena polidila i otjerala me do vulkanizera i od danas sam opet na skuteru.
:biker: :biker2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju