Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (82/92) > >>

Kmich83:

--- Citat: steeef - 14 Srpanj, 2013, 14:15:46 ---bili jučer malo u zagorju pa smo imali prilike isproibat dotično vozilo (dok sam ga sastavil i završil bilo je loše vrijeme pa nisam imal prilike ga probat prije nego je otišel od mene)
uglavnom skuter ne da izuva nego se propinje (ne ko mustang jer mu nije pohabani kaiš),makar smo ga probali samo po duljem parkingu kod rosesa naravno sa rejbanicama na glavi bez kacige tak da nismo ga tiskali preko 100 200 ni bacali nakolo na brzinama većim od navedenih..
uglavnom stroj i pol,vizualno također  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

E drago mi je da je i tebi dobar, ja ih ipak nisam vozil kolko i ti.
 :toothy10: :laughing7:

2mario2:
videl sam skuter tek jučer u Zaboku i moram reći da odlično izgleda...

Kmich83:
Evo da malo osviježim temu, nisam niš pisal nije bilo promjena osim kilometara.
Pa evo sezona je za mene završila, bila je uspiješna, bez ijednog kvara - osim ako se pod kvar ne računa slab kontak na tabli ta kilometra, tj onaj obrtomjer mi je neke štekal, posprejal sam kontak sa kontak sprejom i radi normalno.

Sezona kak sam rekel je završila nebi još ali kaj je tu je viša sila

guma je prije sezone stavljena nova (za one koji nisu pratili temu);
a ovo je stanje kilometara sad

A na početku sezone je bilo 41,5tkm.
U ovih 16tkm napravil sam promjene ulja i filtera na svakih 4tkm(okvirno - nekad je bilo i 5 -nisam stigel),i rolice na 10tkm, remen je Dayco i izdržal je svih 16tkm.

Kmich83:
Naravno da mi je guma otišla u zg, i nisam zval nikog nego sam samo spustil zrak i tak se dopeljal doma.

Grale:
Odlično :icon_thumright:
Dok pravi majstor to složi, to se ne kvari ;D
Ko bi rekel, dayco nie pukel ::)
A smeće je kao,ne...

P.S. sad si uzmeš scootsmartice, vjerujem da je i prednja za zamjenu,pošto nju nisi mjenjal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju