Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (55/92) > >>

danc00:
Ma je, sigurno nema kam izaći na zadnji kraj van...kaj je vama  ??? ;D Pa ak je napre ulaz zrak ide kroz kiler i izlazi kroz otvor na zadnjem dijlu van, osim ak se ovore ti otvori sa strane onda te grije i po nogama...nije da će zakuhat ak imaš to zatvoreno. Pa cijelo ljeto sam se vozil s tim zatvorenim roleticama i nikad mi nije preko pola otišla temp...čak ni nisam čul da mi se vent palil, ubiti samo jednom na semaforu i to je bilo zbilja +40

Drnda:
ovisno o tome jel sve uredno ti nece kuhati.. ali time se regulira temperatura djelomicno...
zato svi skuteri za stazu vecinom imaju ono ispod volana sve izbuseno kako bi sto brze topli zrak izlazio van

duje87:

--- Citat: danc00 - 18 Siječanj, 2013, 22:50:14 ---Ma je, sigurno nema kam izaći na zadnji kraj van...kaj je vama  ??? ;D Pa ak je napre ulaz zrak ide kroz kiler i izlazi kroz otvor na zadnjem dijlu van, osim ak se ovore ti otvori sa strane onda te grije i po nogama...nije da će zakuhat ak imaš to zatvoreno. Pa cijelo ljeto sam se vozil s tim zatvorenim roleticama i nikad mi nije preko pola otišla temp...čak ni nisam čul da mi se vent palil, ubiti samo jednom na semaforu i to je bilo zbilja +40

--- Kraj citata ---

mos tupit koliko os, motor se bolje ladi  kad su otvorene, sama logika ti govori,a puno zdravije je za motor da se ne muci na povecanoj temperaturi.

virova ili ne,na grobniku utrke auta se voze sa full raspaljenon ventilacijon na grijanje,znaci 40 stupnjeva vani,vruc,asfalt,full oprema odijelo rukavice potkapa kaciga i grijanje na full ;D puno efikasnije se odvodi toplina s motora, u prvom slucaj van resetki,a u drugon u kabinu vozaca :)

danc00:
Dobro, ima smisla da ak je otvoreno da se bolje/brže hladi ali meni smeta da me grije po nogama kad je vani vruče, kad je taman onda si otvorim.

I da, imaš praf kad je zatvoreno skuter se prije zagrije, recimo sad u jesen na relaciji od 15km koju često vozim se skuter sa otvorenim roleticama uopće nije zagrijal do polovice, dok sa zatvorenim je... :icon_thumright: Tak da to priznam...ali da me po ljeti non stop grije  :nono:

P.S -Duje, pa razmem ja to, ali to je motor, ak je na polovici temp. to nije niš strašno da pređe pola onda bi razmislil o otvaranju tih roletica :icon_thumright: Do onda nek se pati skuter, nije da ga to muči ;D

Haha, grijanje na full feliš, pa kak onda ovi odvoze sve to a da ih infarkt ne lupi

Drnda:
ja ionako drzim noge na boku naprijed skroz pa mi to na runneru ne smeta. ali svakako nije bas udobno na visokim temperaturama kad siba vreli zrak  :toothy11:
to za auto, dok sam imao nivu, ljeti se to nenormalno grijalo pa sam morao drzati punim grijanje da se manje grije.. glava kroz prozor i vozi rođo  :toothy12: nikad vise

btw, meni se te mrezice bas svidjaju...
gdje ima kupiti toliko veliko oko na mrezici, nigdje nisam nasao tako siroko, a lijepse mi je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju