Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
duje87:
--- Citat: danc00 - 18 Siječanj, 2013, 22:57:04 ---Dobro, ima smisla da ak je otvoreno da se bolje/brže hladi ali meni smeta da me grije po nogama kad je vani vruče, kad je taman onda si otvorim.
I da, imaš praf kad je zatvoreno skuter se prije zagrije, recimo sad u jesen na relaciji od 15km koju često vozim se skuter sa otvorenim roleticama uopće nije zagrijal do polovice, dok sa zatvorenim je... :icon_thumright: Tak da to priznam...ali da me po ljeti non stop grije :nono:
P.S -Duje, pa razmem ja to, ali to je motor, ak je na polovici temp. to nije niš strašno da pređe pola onda bi razmislil o otvaranju tih roletica :icon_thumright: Do onda nek se pati skuter, nije da ga to muči ;D
Haha, grijanje na full feliš, pa kak onda ovi odvoze sve to a da ih infarkt ne lupi
--- Kraj citata ---
znoje se strasno,a i opce poznato je da se dosta kilograma gubi za vrime trke, prijatelj se udeblja 40kila otkad je presta vozit utrke :icon_biggrin:, otisli smo van teme :icon_thumright:
steeef:
idem pod tuša a onda bannanje ;)
pošmirglano i bačen šprickit još jednom x2 pa sad još sve sa finim vodobrusnim ispolirat i more na lakiranje..
eto ti kmič mrežice da ne spuštaš rolete po ljeti,grij zglobove ;)
Drnda:
stef, gdje si nabavio te mrezice sto su bile na prosloj slici?
steeef:
nemam pojma,u nekom poljocentru :dontknow:
duje87:
s obzirom da si u auto djiru, imaju ih svi koje
se bave izradom spojlera, pa se kod nekog takvog raspitaj,ja san
ih tako nabavia, nisan ih platia, al koliko san cua dosta u skupe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju