Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
--- Citat: danc00 - 18 Siječanj, 2013, 10:26:33 ---Haha, ma i nije neki problem, ali za ozbač ja si to zatvorim po ljeti, jer kad vozim u kratkim hlačama dosta mi smeta kad mi puše još vruči zrak po nogama i dosta se osjeti čak me malo i pecka...pa zato pitam, čisto radi toga da mu bude to smetalo ili ne, sad je gotovo.
--- Kraj citata ---
Bez brige, tak sam vozil cijelo ovo ljeto, i bilo mi je OK.
duje87:
--- Citat: danc00 - 18 Siječanj, 2013, 10:26:33 ---Haha, ma i nije neki problem, ali za ozbač ja si to zatvorim po ljeti, jer kad vozim u kratkim hlačama dosta mi smeta kad mi puše još vruči zrak po nogama i dosta se osjeti čak me malo i pecka...pa zato pitam, čisto radi toga da mu bude to smetalo ili ne, sad je gotovo.
Na kolko bara ti špricaš?
--- Kraj citata ---
to je posal, usrid lita na 40 stupnjeva zatvori kiler da se bolje grije :laughing6:
danc00:
Lol...pa ak se to zatvori nije zato zatvoren kiler, a boje da mi vruči zrak grije noge na +40 kaj ne? ;D
Drnda:
a gdje taj vruci zrak izlazi nego kroz te resetke.. kad su zatvorene samo se vrtlozi unutra topli zrak..
duje87:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Siječanj, 2013, 22:44:58 ---a gdje taj vruci zrak izlazi nego kroz te resetke.. kad su zatvorene samo se vrtlozi unutra topli zrak..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
meni su liti uvik otvorene,a zimi ovisi koliko se motor ugrije :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju