I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Lijepo je ispaooo Jos samo Felge ofarbaj i bit ce
zašto si mako držače suvozača
ZX-ić mu je lijepo sijeo..nego reci mi ovaj sic od suvozača di voziš malu to je moje?
Dobar je zx jesi li ustelal?
Citat: Zika - 28 Srpanj, 2013, 12:31:37Citat: [R]UNNE[R] - 28 Srpanj, 2013, 12:27:41ZX-ić mu je lijepo sijeo..nego reci mi ovaj sic od suvozača di voziš malu to je moje? da tvoje je,sad je vec za mijenjanje ispuco je Dobro nek je služil svrsi.. Barem je mala imala udobno sjedište..a da zna za koliko je sjedište kupljeno strgala bi ti ga i stavila dekicu..
Citat: [R]UNNE[R] - 28 Srpanj, 2013, 12:27:41ZX-ić mu je lijepo sijeo..nego reci mi ovaj sic od suvozača di voziš malu to je moje? da tvoje je,sad je vec za mijenjanje ispuco je
Nemoj me zezat da je moje sjedalo od aeroxa prodano for 50HRK+HPEX poštarina 60kn=110kn postalo toliki picolovac kod tebe... Nis morat ces mi napravit reklamu onda ako je to tako supiješno..jel dovoljno mekano sjedalo onda ili se koja žalila
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
odlično si ga sredio žika, svaka čast još što kažeš deklo u bijelo i to je to ja bi još skinou te mačje oči na tubovima i presvuko i karbon 3d foliju...
baš mi se sviđa rox.. koliko ide po gps-u ak si mjerio?
Citat: IvanRox - 28 Srpanj, 2013, 12:23:08zašto si mako držače suvozača kad malu vozim da se drzi za mene,a ne za drzace ma vratit cu ih,skinio sam ih,pa cu ih ofarbat...
Citat: Zika - 28 Srpanj, 2013, 12:25:26Citat: IvanRox - 28 Srpanj, 2013, 12:23:08zašto si mako držače suvozača kad malu vozim da se drzi za mene,a ne za drzace ma vratit cu ih,skinio sam ih,pa cu ih ofarbat... vidiš to stvarno nije loša ideja