Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOĆ, Brijem da me muljaju!
Mr J:
--- Citat: roda123 - 03 Studeni, 2006, 00:27:48 ---Evo šta sam odlučio... uzeti ću lijepo skuter sutra iz servisa, bez tog novog auspuha. Probat ću staviti svoj gore, pa ćemo vidit sta ce bit. Sad je gore 19 dellorto, pa cu vidit. Jedini je problem sto ja nisam iskusan u stelanju ovog fergazera.
--- Kraj citata ---
Koja je diza? mozda trebas staviti i vecu ler dizu... ne mozda nego sigurno :-)
OvErLoAd:
--- Citat: roda123 - 03 Studeni, 2006, 00:27:48 ---Evo šta sam odlučio... uzeti ću lijepo skuter sutra iz servisa, bez tog novog auspuha. Probat ću staviti svoj gore, pa ćemo vidit sta ce bit. Sad je gore 19 dellorto, pa cu vidit. Jedini je problem sto ja nisam iskusan u stelanju ovog fergazera.
--- Kraj citata ---
Taj motor mora letit. Stavi žuti centralni feder od malossija, ako imaš malossi kvačilo stavi malossi crvene ili plave federe iz paketa mhr, rolice 4,0 ili lakše. Diznu stavi cca 80 i izbuši rupu na airbox-u pokraj lulice, promjera 15mm
Tezcatlipoca:
bok, jura je.
već ti je overload sve rekao. skuter mora letit. samo kaj ti imaš gljivu umjesto airboxa. onda malo veću dizu (oko 85?) u karb i peglaj.
OvErLoAd:
--- Kraj citata ---
Diznu 82-88 ako je airbox (sa redsponge) ili 92-98 ako je gljiva
Mr J:
--- Citat: OvErLoAd - 17 Studeni, 2006, 18:26:13 ---
--- Kraj citata ---
Diznu 82-88 ako je airbox (sa redsponge) ili 92-98 ako je gljiva
--- Kraj citata ---
Pa to ce da trosi 9litara ali ce da cupa asfalt!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju