Tehnički kutak > Tuning skutera

POMOĆ, Brijem da me muljaju!

<< < (5/5)

Tezcatlipoca:

--- Citat: Mr J - 17 Studeni, 2006, 19:12:48 ---Pa to ce da trosi 9litara ali ce da cupa asfalt!!!

--- Kraj citata ---

jok, to bu oko 7.5 litara na 100 i jaaako dobro bu išlo. ja bum mu pomogo to složit. ej overload, a misliš fakat da bu tolka diza trebala?

filiplatinovicz:
U gigantu su grant najveći lopovi koje je xvijet vidio. meni su sjebali skoro novi skut... izgleda da bolje dijelove mijenjaju lošijima i onda to dilaju a tebi još i masno naplate... dobro provjeri kaj ti vraćaju!

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 18 Studeni, 2006, 02:36:48 ---U gigantu su grant najveći lopovi koje je xvijet vidio. meni su sjebali skoro novi skut... izgleda da bolje dijelove mijenjaju lošijima i onda to dilaju a tebi još i masno naplate... dobro provjeri kaj ti vraćaju!

--- Kraj citata ---
A gdje nisu lopovi :-)

OvErLoAd:

--- Citat: Tezcatlipoca - 17 Studeni, 2006, 23:59:09 ---
--- Citat: Mr J - 17 Studeni, 2006, 19:12:48 ---Pa to ce da trosi 9litara ali ce da cupa asfalt!!!

--- Kraj citata ---

jok, to bu oko 7.5 litara na 100 i jaaako dobro bu išlo. ja bum mu pomogo to složit. ej overload, a misliš fakat da bu tolka diza trebala?

--- Kraj citata ---

Moj troši s airboxom i diznom 88 5-6L na 100. Na koju diznu misliš? Napisao sam od-do jer na svaki motor drukčije ide, makar je sve skoro isto, ali na frgi 19 sa gljivom ide minimum 92, a možda će trebat i veća. Evo npr, jednom frendu s airboxom i diznom 82 radi super i ima dobru smjesu, meni je tek sa 88 bilo ok, a isto minarelli i skroz isti setup. A budući da za gljivu ide oko 10 brojeva veća dizna u odnosu na prerađeni airbox, njemu treba min 92, a često 92 bude taman, imam i za to 2 primjera, jedan fox i ona čuvena area od ivorovog frenda.

filiplatinovicz:

--- Citat: Mr J - 18 Studeni, 2006, 09:36:46 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 18 Studeni, 2006, 02:36:48 ---U gigantu su grant najveći lopovi koje je xvijet vidio. meni su sjebali skoro novi skut... izgleda da bolje dijelove mijenjaju lošijima i onda to dilaju a tebi još i masno naplate... dobro provjeri kaj ti vraćaju!

--- Kraj citata ---
A gdje nisu lopovi :-)

--- Kraj citata ---

meni se nakon identičnih iskustava u gigantu lik iz karmata učinio krajnje korektnim... i nakon njegovog servisa prosao sam sa skutom 2K km... motor dela kao urica, pali od prve, juri i tako to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju