Tehnički kutak > Tuning skutera

POMOĆ, Brijem da me muljaju!

<< < (3/5) > >>

roda123:
Naime reko mi je covijek, da je i lamele promijenio, iako sam ja stavio ove sta sam s auspuhom dobio... Nije mi jasno zakaj ovaj auspuh nevalja, preskupo sam ga platio i trebao bi ici uz MHR replica kit. Sad ga moram prodavat a niko ga nece kupit jer nije sezona, a nov novcat je, i uz sve to SKUT JE JOS U SERVISU. Popi... cu!

Mr J:

--- Citat: roda123 - 02 Studeni, 2006, 01:46:36 ---Naime reko mi je covijek, da je i lamele promijenio, iako sam ja stavio ove sta sam s auspuhom dobio... Nije mi jasno zakaj ovaj auspuh nevalja, preskupo sam ga platio i trebao bi ici uz MHR replica kit. Sad ga moram prodavat a niko ga nece kupit jer nije sezona, a nov novcat je, i uz sve to SKUT JE JOS U SERVISU. Popi... cu!

--- Kraj citata ---
koji servis? Inace, nardo ide na midrace kit...

roda123:
ma GIGANT, on je ovlasten za malagutije.... Pa gore je midrace.... MHR replica, a i nardo je kao sto kazes midrace spuh, za 70 ccm.... Kaj onda ima ne pasat....

Mr J:

--- Citat: roda123 - 02 Studeni, 2006, 18:29:48 ---ma GIGANT, on je ovlasten za malagutije.... Pa gore je midrace.... MHR replica, a i nardo je kao sto kazes midrace spuh, za 70 ccm.... Kaj onda ima ne pasat....

--- Kraj citata ---
Na papiru sve djeluje o.k. treba ti barem 19 karb sa vecom dizom... Teze je za postelati, vjerojatno im se neda pa su ti rekli da ne ide...  :happy8:

roda123:
Evo šta sam odlučio... uzeti ću lijepo skuter sutra iz servisa, bez tog novog auspuha. Probat ću staviti svoj gore, pa ćemo vidit sta ce bit. Sad je gore 19 dellorto, pa cu vidit. Jedini je problem sto ja nisam iskusan u stelanju ovog fergazera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju