Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Hmmmm.. ne vidim nigdje da sam napiso. da cu ga vozit.. zanimale su me posljedice toga... a to sto sam ga upravo vozio tj.. samo sam probo jesam li slozio dobro karburator... I otkrio da mi je glava pukla ... uskoro stize nova
kakve su posljedice.. eo upravo sma ga probo vozio ga 85km/h normalno radio..
to vodeno hladjenje je stavljeno sa razlogom nekim...HLADI motor...iskrivit ce ti se glava,mogla bi termo grupa zacvikat... moglo bi ti sve otic u ku*ac.al vozi se kad ne slusas,za 2dana ces otvorit temu zacviko mi motor,zasto??
Nismo se skontali... Prvo sam sredio sve na motoru, nisma primjetio da je pukla glava.. Onda sam izvuko motor iz stana.. gdje ga inace cuvam.. jer zivim u zgradi gdje nema garaza.. pravim ga u svojoj sobi.. to je ljubav :PPP I kad sam izaso napolje nasuo sam vode u njeg.. i upalio ga obiso krug od 100m i iscurila mi sva voda.. i provalim pukotinu na glavi.. pa sam dosao odma kuci uvuko motor.. i pito kakve su posljedice.. jer sam ga vec vozio.. malo me prpa ( strah ) ufatila. .pa sam se obratio ovdje na forum .. al mene niko ovdje ne jeb** svi i dalje citaju ono sto nisam fino objasnio.. al sutra stize nova glava
cuvas skuter u sobi, a vozis ga bez rashl. tekucine
stari moj kaj ste vi glupi ili koji k?pa jel vam ljepo napiso sta je radio,da si ga vozio 100m i bez kapi vode nebi mu nista bilo,jer se nebi tak brzo zagrijo!