Tehnički kutak > Tuning skutera

Neide!

<< < (6/8) > >>

Crazy Kuree:
isto taki je TP remen neznam dokle će trajat al zbilja trjae puno, ne vrijedi uzet kevlar preskup je a traje 4-5t km isplativije ti je uzimat specijal belt svakih 5000km ako ne moreš nabavit TP ili taki neki dobar. e to je bio i u mog frenda problem na due+ nardo itd nijedan kevlar nije mu trjao duže od 1000km a mjenjo je već 3 bolje uzet obični

3alfa3:

--- Citat: Zero Cool - 19 Travanj, 2008, 16:13:27 ---malo stala kiša, i doveo sam skut doma... Odmah sam skinuo deklo da vidim, i kao što smo predviđali pukao mi je remen... al ne samo pukao, rasčehalo ga! nisam mogao vjerovat šta je napravilo s njega!

I kaj sad da natrag stavim kevlara?

I da ne otvaram novi topic, koji centralni da stavim na svoj setup? (tp trophy 70, zx, multivar 2000, delta cluch, crveni federi, 6,1 g role...) sad je nutra bijeli!

--- Kraj citata ---

Pazljivo ocisti cijeli prijenos od ostataka remena. Jel prezivio mali remen (onaj od vodene pumpe)? Ako nije, moras i njega kupit.
Ostavi serijski centralni.

Kako je puko nakon samo 900 km? Cudno je to.
Ja sam do sada promijenio 4 Malossi kevlar remena i samo je jedan puko na 4950km (a htio sam ga mijenjat na 5000  ;D ) i taj je potrgo i remen vodene pumpe i omotao se oko svega zivog u prijenosu pa je ciscenje trajalo. Taj je bio dok sam imao plavi (najtvrdji) Malossi centralni feder, a na ostalima sam imao ljubicasti. Prva 2 remena sam vozio oko 7500 km.

Shiltac:
meni je remen pukao i bip je na sredini bloka.. između multivarara i delte....
od vodene pumpe je remen sa druge strane?

koji reme da uzmem od ovih: srage 6, hebo racing belt,malossi special x belt, polini?

metalac:
a daj poslikaj da budu malo slikice u topicu, kak je remen strgani itd.. uvjek zanimljivo videti  :happy6:

Shiltac:

--- Citat: metalac - 19 Travanj, 2008, 18:50:30 ---a daj poslikaj da budu malo slikice u topicu, kak je remen strgani itd.. uvjek zanimljivo videti  :happy6:

--- Kraj citata ---

nemam s čime... mobitel sam izgubio, za fotič nemam baterija doma, a neda mi se s kamerom to snimat i stavljat na youtube...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju