Tehnički kutak > Tuning skutera
Neide!
Shiltac:
Danas ja doma upalim skuter, sve normalno, zagrijem ga jedno 5 minuta i krenem... Vozim se ja koji 2-3 kilometra, kad stisnem gas bolje i skuter počne malo cukta i najedno usporava... ja satnem, ugasim skut... čekam par sekundi upalim ga dam gas al on neide! Mogu ga turirat do kraja al on ne krene! I porinuo sam ga do frendove kuće i tamo ostavio... I dok sam ga rivao sam osjetio sam da ga je lakše rivat!
Kaj mi je to otišlo? Da nije remen puknuo ili riknula delta ili multivar???
speed:
--- Citat: Zero Cool - 18 Travanj, 2008, 22:00:17 ---Danas ja doma upalim skuter, sve normalno, zagrijem ga jedno 5 minuta i krenem... Vozim se ja koji 2-3 kilometra, kad stisnem gas bolje i skuter počne malo cukta i najedno usporava... ja satnem, ugasim skut... čekam par sekundi upalim ga dam gas al on neide! Mogu ga turirat do kraja al on ne krene! I porinuo sam ga do frendove kuće i tamo ostavio... I dok sam ga rivao sam osjetio sam da ga je lakše rivat!
Kaj mi je to otišlo? Da nije remen puknuo ili riknula delta ili multivar???
--- Kraj citata ---
ako ga je lakse gurati postoji velika mogucnost da ti je remen pukao,skini prvo deklo pa vidi jel sta otislo,a onda cemo razmislit o mogucim sljedecim kvarovima
igor.sb:
iskreno....prije bi skinuo deklo dole i pogledo jel sve na svom mjestu nego da si ovo isao pisati!! :dontknow:
sta cekas?? :toothy11:
Shiltac:
Motor je kod frenda, sutra ujutro idem po njega... kad sam se vratio doma, jer sam se skutom zaputio u grad, počela je padat kiša... ujutro kad rastepem, javim...
igor.sb:
--- Citat: Zero Cool - 18 Travanj, 2008, 22:08:47 ---Motor je kod frenda, sutra ujutro idem po njega... kad sam se vratio doma, jer sam se skutom zaputio u grad, počela je padat kiša... ujutro kad rastepem, javim...
--- Kraj citata ---
sretno i drzimo fige :icon_thumright:
btw...jao pa nema remen nikakve veze s guranjem skutera i pruzanja otpora isuseeee
jel kvacilo spojeno za zvonom, nije!! tako da remen ti nije pukao :icon_thumright:
nadam se da ti nisam ''uljepsao'' vecer...sorry :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju