Tehnički kutak > Tuning skutera
Neide!
igor.sb:
--- Citat: master_o_fight - 19 Travanj, 2008, 14:42:29 ---x special belt ako sam ja dobro gledao dođe oko 450 kn :icon_thumright: :happy3:
--- Kraj citata ---
pa kevlar je cca 250kn
specijal belt bi trebao biti oko ili ispod 200kn
Shiltac:
malo stala kiša, i doveo sam skut doma... Odmah sam skinuo deklo da vidim, i kao što smo predviđali pukao mi je remen... al ne samo pukao, rasčehalo ga! nisam mogao vjerovat šta je napravilo s njega!
I kaj sad da natrag stavim kevlara?
I da ne otvaram novi topic, koji centralni da stavim na svoj setup? (tp trophy 70, zx, multivar 2000, delta cluch, crveni federi, 6,1 g role...) sad je nutra bijeli!
Crazy Kuree:
160kn je x specijal belt i njega ću ja kupit kad pukne ovaj kevlar... daleko najbolji dosad remen kojeg sam imo je TP što se dobije uz varimat a ima ga za kupit na SA 30 eura najskuplji al vrijedi ti para meni je evo 8000 +km prešo i ne gubi svojstva kad se zagrije nit je usporio neznam kako na seriskom jer na njima se osjeti kad se potroši... a i po onim testovima remenja od SA pokazao se da daje najbolje performance. ne stavljaj kevlar stavi ili specijal belt ili TP ako ima gdje kupit
igor.sb:
serijski centralni
koliko dugo si se vozio na tom kevlar
mislim to su te njegove karakteristike, ne rasteze se al zato zna pucati
ma kupi opet kavlar, i mjenjaj ga svakih 4-5tkm, ili nabavi od topa kao sto kure kaze
:icon_thumright:
kad smo vec kod hvaljenja remena
serijski remen koji se stavlja u ditece ii sr.ke s karbom od 2000-2003 mitsuboshi-jev remen je preodlican, ja dosada nikad nisam dozivio sta znaci rastezanje remena kad se zagrije i pad performansi i krajnje brzine
:frajer:
Shiltac:
ovaj kevlar koji mi je pukao nije prešao ni 900 km!
centralni znači serijski?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju